De pagina wordt geladen...

Bovag logo
BOVAG op Wheels Mariënwaerdt
0%
Terug

BOVAG op Wheels Mariënwaerdt

Laatste update 18 juli 2024Leestijd: 2 min
wheels

Ook dit jaar is BOVAG weer aanwezig op Wheels Mariënwaerdt, voorheen bekend als het Concours d’Élégance. Deze keer ruilen we Paleis Soestdijk in voor Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, aan de rand van het Betuwse dorp Beesd in de provincie Gelderland. Hier, rondom onder andere het authentieke koetshuis en de jachtkamer, vindt op 13, 14 en 15 september een waar festijn voor elke autoliefhebber plaats.

Op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt komen de werelden van klassieke auto’s en moderne technologie en toekomstige innovaties samen: je vindt er niet alleen prachtig gerestaureerde oldtimers, maar ook unieke super- en conceptcars.

BOVAG mag daar natuurlijk niet bij ontbreken. Op zondag 15 september nodigen we je uit voor een dag vol autoplezier tijdens onze algemene ledendag. Wees welkom in het BOVAG-paviljoen, tussen het clubhuis en de supercar display. Een plek om inspiratie op te doen, even tot rust te komen of te netwerken, uiteraard onder het genot van een kop koffie!

Parkeer je klassieker gratis

Ben je in het bezit van een klassieker? Parkeer deze dan gratis op de BOVAG-parking, midden op het terrein. Dan ding je meteen mee om de titel: BOVAG-klassieker van het jaar 2024. Uiteraard inclusief bijbehorend prijsje.

Verder zit het programma boordevol hoogtepunten, waaronder de trial experience en de klassieke pre-war sprint, al jaren het onbetwiste hoogtepunt. Voor het hele programma kijk je op: https://wheelsatthepalace.com/het-evenement/

Meld je aan

Wil jij een gratis entreekaart voor de zondag? Aanmelden kan via onderstaande button. Wil je graag je partner meenemen dan kan dit uiteraard ook. Half augustus krijg je dan per e-mail je entreebewijs toegestuurd.

Aanmelden
Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.