Bovag logo
BOVAG-ondernemers praten nieuwe ambtenaren van Infrastructuur en Waterstaat bij
0%
Terug

BOVAG-ondernemers praten nieuwe ambtenaren van Infrastructuur en Waterstaat bij

Laatste update 23 november 2023Leestijd: 1 min
Artikel header afbeelding

Om nieuwe ambtenaren van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat nader kennis te laten maken met ondernemers in mobiliteit organiseerden BOVAG en RAI Vereniging vorige week een speciaal kennismakingsbezoek in het Louwman Museum.

Een groep van bijna 30 nieuwe ambtenaren van de directie duurzame mobiliteit van het ministerie van Infrastrcutuur en Waterstaat maakte hier kennis met een aantal BOVAG-leden die uitvoerig vertelden waar zij tegenaan lopen. Doel van het bezoek was om een brug te slaan tussen de theorie van het beleid en de dagelijkse praktijk van het ondernemerschap. Er was ook alle gelegenheid om te praten over de effecten en impact van het beleid.

Knelpunten

Namens BOVAG was Jan Paul Kerkhof, tankstationondernemer, aanwezig om zijn ervaringen te delen over zijn waterstoftankstation. Daarnaast vertelde Gert-Jan Jonker namens Bluekens over de verduurzaming van vrachtwagens, terwijl Mariëlle Lamper van A3Roest Tweewielers inging op de elektrificatie van snor- en bromfietsen.

Gerben Weegenaar van Auto Egberts ging vooral in op de knelpunten waar hij mee te maken heeft in de occasionmarkt van elektrische personenauto’s. Fietsondernemer Maarten Akkers van vertelde over de fietsbranche en Egbert van Drie had het over de kansen voor de motorfiets.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.