Bovag logo
BOVAG Nationale Autowasdag: 20 duizend euro opgehaald voor Ambulance Wens
0%
Terug

BOVAG Nationale Autowasdag: 20 duizend euro opgehaald voor Ambulance Wens

Laatste update 17 juli 2023Leestijd: 1 min
Artikel header afbeelding

De 102 deelnemende bedrijven die meededen aan de BOVAG Nationale Autowasdag hebben 20.000 euro ingezameld voor de stichting Ambulance Wens.

Op 1 juli hebben autowas- en poetsbedrijven zoveel mogelijk gewassen, waarbij een deel van de opbrengst is gedoneerd aan het goede doel. Een mooi bedrag, vooral met het oog op het slechte weer op die dag. De cheque, ter waarde van 20.000 euro, werd op 15 juli door BOVAG uitgereikt aan Stichting Ambulance Wens.

Tomeloze inzet

Erik Stern, branchemanager BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven: "De opkomst is gezien de weersomstandigheden, maar ook de tomeloze inzet van onze leden, geweldig om te zien. Ze gaven royaal, vaak meer dan de opbrengst van de daadwerkelijke wassingen en maakten zo deze donatie van 20.000 euro mogelijk."

Laatste wens

Stichting Ambulance Wens Nederland vervult dagelijks de laatste wensen van immobiele, terminale patiënten, gratis met behulp van medisch geschoolde vrijwilligers en speciaal ontworpen ambulances.
102 bij BOVAG aangesloten autowas- en poetsbedrijven deden op zaterdag 1 juli mee aan de Nationale Autowasdag. Voor elke wasbeurt doneerden ze minstens één euro aan de Stichting Ambulance Wens. Door hun auto op deze dag te laten wassen, konden klanten helpen een laatste wens in te laten gaan.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.