Bovag logo
BOVAG lanceert de Verzuimnavigator om uw bedrijf fit en gezond te houden
0%
Terug

BOVAG lanceert de Verzuimnavigator om uw bedrijf fit en gezond te houden

Laatste update 15 september 2023Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

De Verzuimnavigator biedt advies en praktische hulp bij preventie, ziekteverzuim en re-integratie. En, BOVAG-leden krijgen korting op diensten bij de betrokken partners.

Zieke werknemers zijn nog altijd één van de grootste kopzorgen van ondernemers. Hoe is uitval te voorkomen? En, hoe zorgt u als ondernemer dat medewerkers weer snel en gezond terugkeren op de werkvloer. In al die gevallen biedt de Verzuimnavigator hulp en praktische informatie.

Op de website

van de Verzuimnavigator is alle relevante informatie verzameld rondom verzuim, preventie en re-integratie, specifiek gericht op ondernemers in de mobiliteitsbranche.

Ook zijn via de website diverse diensten en producten beschikbaar, zoals een training fysieke belasting of een quickscan vitaliteit. Er is psychologische hulp in te schakelen als een werknemer langdurig ziek is, maar er zijn ook hulpmiddelen verkrijgbaar die een snellere terugkeer naar de werkvloer kunnen stimuleren.

In geval van een zieke werknemer is er een stappenplan, waarin alle stappen kunnen worden bijgehouden die de eerste twee jaar moeten worden gezet, inclusief een tijdspad wanneer wat moet gebeuren.

Korting

De Verzuimnavigator is een gezamenlijk initiatief van NV Schade, Zilveren Kruis, Bovemij en BOVAG. Met de betrokken partijen heeft BOVAG afspraken gemaakt over kortingen op producten en diensten die u krijgt als u deze diensten afneemt via de Verzuimnavigator.

Kijk

hier

voor meer informatie.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.