Bovag logo
BOVAG herhaalt succesvolle verhuurcampagne
0%
Terug

BOVAG herhaalt succesvolle verhuurcampagne

Laatste update 01 september 2023Leestijd: 5 min
Artikel header afbeelding

BOVAG gaat vanwege het succes van vorig jaar door met de campagne waarin BOVAG-verhuurbedrijven en de voordelen van de huurauto worden promoot. Van september tot december 2023 is online de boodschap weer te zien dat de huurauto een ideale, tijdelijke oplossing kan zijn voor zowel zakelijke als particuliere rijders. Oftewel, de ideale auto hoeft niet van jou te zijn. Het BOVAG-verhuurbedrijf wordt daarbij genoemd als hét adres dat zekerheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit biedt. De campagne is te zien op LinkedIn, Instagram, Facebook, YouTube en op websites waar potentiële huurders zich mogelijk oriënteren. U kunt ook meedoen met deze campagne, door de posters op te hangen in uw bedrijf en de visuals te delen op uw website of social-mediakanalen.

Tijdens de campagne vorig jaar, die liep van mei tot december, hebben we veel potentiële huurders bereikt. In die periode werden de campagne-uitingen gericht op zakelijke rijders zo’n twee miljoen keer gezien op LinkedIn. Daarnaast werd de video van ‘BOVAG zoekt het uit’, gericht op de particuliere huurder, maar liefst 59.000 keer bekeken. Het was vorig jaar het best bekeken filmpje van het BOVAG YouTube-kanaal. Lees meer over de campagne van vorig jaar:

Vanwege het succes van vorig jaar herhalen we de campagne dit najaar, van 1 september tot 1 december. We richten ons op zowel zakelijke en particuliere klanten, en onderscheiden daarbij drie doelgroepen:

  • (Kleine) werkgevers die tijdelijk een persoon inhuren.
  • Werknemers en zzp’ers die vervoer nodig hebben voor bijvoorbeeld een tijdelijke klus.
  • Particulieren die vervoer nodig hebben voor een bepaalde gelegenheid, zoals een verhuizing, verbouwing of vakantie (bijvoorbeeld een (grotere) auto met trekhaak of als tijdelijk alternatief voor de eigen elektrische auto).

De campagne creëert bewustwording dat de huurauto in bepaalde situaties een uitstekende optie is. Uiteraard staat daarbij het BOVAG-verhuurbedrijf centraal, dat zekerheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit biedt. De campagne is tot stand gekomen op initiatief en met input van BOVAG-verhuurbedrijven, die hebben meegedacht over de campagne en de toespitsing op de drie doelgroepen.

Online campagne

BOVAG adverteert de komende drie maanden met banners op social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, waarbij we personen ‘targetten’ die mogelijk in de markt zijn voor een huurauto. Hetzelfde doen we op YouTube, waarvoor we opnieuw de

‘BOVAG zoekt het uit’-video over autoverhuur

inzetten. De campagne-uitingen worden extra gepromoot onder mensen die met Google op bepaalde onderwerpen hebben gezocht, denk aan leasen, verhuizen of verbouwen. In de online advertenties wordt doorverwezen naar

bovag.nl/huren

, waar mensen meer informatie kunnen vinden over de mogelijkheden van huren en doorverwezen worden naar een BOVAG-verhuurbedrijf in de buurt. Er zijn drie verschillende uitingen:

  • De ideale auto hoeft niet van jou te zijn.
  • Een tijdelijke auto van de zaak die altijd betrouwbaar is.
  • Een auto met een tijdelijk contract. Net als die collega.

Download de toolkit

Laat zien dat u trots bent dat u een BOVAG-verhuurbedrijf bent en doe weer mee met de campagne! Er is een toolkit beschikbaar met visuals, posters en advertenties in verschillende formaten. Deze promotiematerialen kunt u gebruiken in uw eigen bedrijf, op uw website of op uw social media. Daarnaast is er ook een filmpje van ‘BOVAG zoekt het uit’ over de huurauto, dat u bijvoorbeeld kunt laten draaien op een scherm in uw bedrijf of op uw social media kunt delen. Samen voeren we zo door heel Nederland campagne, werken we aan ons imago en promoten tegelijk autohuur én het BOVAG-merk!

Posters

De BOVAG-adviseurs nemen de komende maanden een stapel papieren campagneposters mee naar hun bedrijfsbezoeken, die u op kunt hangen in uw bedrijf. Frans, Hendri en Martine komen graag bij u langs om een set posters te brengen, uw vragen te beantwoorden over producten en diensten van BOVAG of te sparren over de toekomst van uw bedrijf. U kunt contact opnemen met

uw eigen BOVAG-adviseur

voor een afspraak.

Download de toolkit met gratis promotiematerialen:

Download het filmpje van ‘BOVAG zoekt het uit’ over autoverhuur:

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.