Bovag logo
Bart Pols benoemd tot voorzitter BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven
0%
Terug

Bart Pols benoemd tot voorzitter BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 3 min
Artikel header afbeelding

Tijdens de algemene ledenvergadering van BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven op maandag 25 maart is Bart Pols van Pols Motoren benoemd als voorzitter. Hij was al actief als bestuurslid van de afdeling. Hij neemt het stokje over Egbert van Drie (De Watertoren B.V. in Zeist), wiens maximale bestuurstermijn erop zit. Daarnaast hebben de aanwezige leden Marinus Kaashoek en Tjem Tensen benoemd als bestuursleden. Daarmee is het bestuur nagenoeg weer compleet.

Bestuur

Het bestuur van BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven bestaat nu uit:

  • Bart Pols van Pols Motoren in Waalwijk (voorzitter)
  • Marco Buurman van Goois Motor en Scooter Centrum B.V. in Naarden
  • Marinus Kaashoek van KDS-scooters in Sliedrecht
  • Marielle Lamper van A3 Roest Tweewielers in Krimpen aan den Lek
  • Tjem Tensen van Tensen Tweewielers in 's-Gravenzande
  • Jeroen Wijers van MotoPort Hillegom B.V. in Hillegom

Ledenraad

Tijdens de ALV is Egbert van Drie hartelijk bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de afdeling. Hij blijft nog steeds actief binnen BOVAG. Tijdens de ALV hebben de aanwezige leden er namelijk mee ingestemd dat Egbert van Drie namens de afdeling plaatsneemt in de BOVAG Ledenraad. Ook werd Roger van de Kuinder (Van de Kuinder Motorfietsen in Hilversum) benoemd voor een tweede termijn als ledenraadslid.


Tijdens de ALV werden vier personen benoemd (van links naar rechts): Bart Pols (voorzitter), Marinus Kaashoek (bestuurslid), Tjem Tensen (bestuurslid), Egbert van Drie (ledenraadslid) en Maarten Mastop (branchemanager BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven). Roger van de Kuinder werd herbenoemd als ledenraadslid, hij staat niet op de foto.

ALV

Tijdens de algemene ledenvergadering werd teruggeblikt op het afgelopen jaar en stilgestaan bij de programma’s die komend jaar op de agenda staan, zoals de elektrificatie van het scooterpark, promotie van het motorrijden, een apk en verkeersveiligheid.

Hannie Stappers (BOVAG) was te gast om meer te vertellen over de CSRD-regelgeving en wat dit gaat betekenen voor ondernemers. BOVAG ontwikkelt hiervoor een brancheformat voor leden. Meer informatie staat op

mijn.bovag.nl/csrd

.

Martin Huisman (Stichting Aanpak Tellerfraude) was aanwezig om meer te vertellen over de registratie van tellerstanden bij motoren. Inmiddels word hier een aantal jaar mee gewerkt in de branche. Dit heeft geleid tot een betere registratie van voertuigdata van motoren. Er is nog veel te winnen met het registreren van kwalitatief goede data. Tijdens de bijeenkomst werd gediscussieerd hoe de motorbranche hier nog verder van kan profiteren.

Ledenbijeenkomst met Dakar Experience

De algemene ledenvergadering was onderdeel van de ledenbijeenkomst van BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven, die werd gehouden op het Eiland van Maurik. Na afloop was er een Dakar Experience, waar ondernemers met een voormalig Dakar Rally-coureur konden meerijden. Er werd afgesloten met een barbecue, waar men kon napraten en netwerken.


Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.