Bovag logo
Autobelastingplan volop in de media
0%
Terug

Autobelastingplan volop in de media

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 1 min
Artikel header afbeelding

De lancering van het nieuwe Autobelastingplan van ANWB, Natuur & Milieu, BOVAG, RAI Vereniging en VNA is breed uitgemeten in de pers. Een beknopt overzicht van de artikelen, commentaren, tv- en radio-uitzendingen. Heeft u zelf ook een mening of vraag over het plan, meld u dan aan voor het webinar op dinsdagavond 18 mei. De aanmeldbutton vindt u onderaan dit bericht.

Een overzicht van de media-aandacht naar aanleiding van

de lancering van het autobelastingplan

op 12 mei:

ADNieuw plan voor rekeningrijden om het milieu te sparenHet is eerlijker, veelrijders betalen meerTelegraafKilometertaks snel invoerenVeelrijder de pineutNOSAutobranche: veelrijders betalen meer, schoner rijden moet goedkoperJournaal-item over Autobelastingplan (vanaf 16.20 minuten)RTLAutobranche wil snel gaan rekeningrijdenBNRBNR Autoshow (met Han ten Broeke)EenVandaagEenVandaag (vanaf 6.45 minuten, met Marjolein Demmers van Natuur & Milieu)AutoweekAutobranche komt met uitgebreid belastingvoorstel

Wat vindt u van het plan?

In een webinar op dinsdagavond 18 mei licht BOVAG het plan toe aan leden. U kunt vragen stellen en uw mening geven. Aanmelden kan via:

085-1302945

.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.