Bovag logo
Aflevering 2 van 'BOVAG zoekt het uit' nu online: Tweedehands e-bikes
0%
Terug

Aflevering 2 van 'BOVAG zoekt het uit' nu online: Tweedehands e-bikes

Laatste update 13 juli 2023Leestijd: 1 min
Artikel header afbeelding

‘BOVAG zoekt het uit!’ is een YouTube-serie waarin coureur Sebastiaan Bleekemolen samen met een BOVAG-ondernemer (de expert) op zoek gaat naar het antwoord op allerlei vragen over bijvoorbeeld de Vrijwillige Klassieker Inspectie, voorkom pech in de winter, rijden met een aanhangwagen en tweedehands e-bikes

De tweede aflevering van het derde seizoen, die gaat over het aanschaffen van een tweedehands e-bike, is nu hieronder te bekijken of op het YouTube-kanaal van BOVAG. In deze aflevering gaat Sebastiaan op bezoek bij ondernemer Rik de Bruin die hem alles kan vertellen over het het aanschaffen van een tweedehands e-bike. Rik legt uit waar de consument allemaal op moet letten bij de aanschaf van een gebruikte e-bike, hierin zit ook nog verschil tussen aanschaffen bij een particulier of bij een BOVAG fietsbedrijf.

In de komende weken verschijnt er om de week een nieuwe aflevering met telkens een ander onderwerp. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in onze branche, maar ook praktische tips.

Niks missen?

Abonneer u dan op het YouTube-kanaal van BOVAG

. Wilt u (potentiële) klanten attent maken op de video's? Deel ze dan op uw social media.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.