Bovag logo
3 functionaliteiten die u niet mag missen in de viaBOVAG.nl Adviestool
0%
Terug

3 functionaliteiten die u niet mag missen in de viaBOVAG.nl Adviestool

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 5 min
Artikel header afbeelding

Sinds juli dit jaar kunt u als adverteerder gebruikmaken van de nieuwe viaBOVAG.nl Adviestool. Een handige tool om advertenties te optimaliseren, en om meer én betere leads te generen. Er komen steeds meer functionaliteiten beschikbaar in de viaBOVAG.nl Adviestool. Lees welke drie functionaliteiten u zeker niet mag missen.

1. Overzicht van (geadverteerde) voertuigen

Het voertuigoverzicht in de

viaBOVAG.nl Adviestool

geeft u inzicht in uw voorraad. U ziet bijvoorbeeld welke auto's op viaBOVAG.nl staan én welke nog niet. Daarnaast ziet u hoe de prijs van een voertuig zich verhoudt ten opzichte van de markt, wat het aantal stadagen van uw voertuigen is en of u alle viaBOVAG.nl-zekerheden heeft aangevinkt. Als u niet de juiste viaBOVAG.nl-zekerheden heeft aangevinkt, dan kan het zijn dat uw advertentie niet wordt getoond op viaBOVAG.nl. Belangrijk dus om dit te checken in de viaBOVAG.nl Adviestool.

Het voertuigoverzicht biedt u de mogelijkheid de status van uw voertuigen snel en eenvoudig te controleren. Heeft u meerdere vestigingen of wilt u inzicht in een specifiek merk of model? Ook deze filteropties zijn mogelijk in het voertuigoverzicht, wel zo handig!


Het voertuigoverzicht in de viaBOVAG.nl Adviestool

2. Inzicht in voertuigen op detailniveau

Naast het algemene voertuigoverzicht biedt de viaBOVAG.nl Adviestool ook inzicht in de details per voertuig. Ontdek bijvoorbeeld hoeveel proefritten er zijn aangevraagd voor een specifiek voertuig en hoe vaak het voertuig aan favorieten is toegevoegd door potentiële klanten. En misschien zag u in het voertuigoverzicht dat bij een bepaalde advertentie niet alle viaBOVAG.nl-zekerheden staan aangevinkt. In dit overzicht op detailniveau ziet u precies om welke van de vijf zekerheden dit gaat. Alles van een specifiek voertuig in één overzicht.


Het voertuigdetailoverzicht in de viaBOVAG.nl Adviestool

3. Vergelijk uw advertenties

Bent u benieuwd hoe uw geadverteerde voertuigen op viaBOVAG.nl presteren ten opzichte van andere adverteerders? Bekijk de prestaties van uw advertenties met deze nieuwste functionaliteit in de viaBOVAG.nl Adviestool. Vergelijk uw geadverteerde voertuigen met voertuigen van andere (regionale) aanbieders op prijs, zekerheden, kilometerstand, stadagen en het aantal views.

Ook ziet u de ‘ranking’ van het geadverteerde voertuig. Met ranking bedoelen we of uw advertentie bovenaan in de zoeklijst staat of lager; op pagina 1 op of pagina 34? Dit maakt nogal verschil. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de paginasortering; de eerst getoonde ranking gaat uit van de standaard sortering, namelijk ‘Beste resultaten’. U kunt dit zelf aanpassen afhankelijk van hoe u in de markt staat en waarmee u vergeleken wilt worden. Bent u bijvoorbeeld een prijsvechter of iemand die vooral regionaal actief is? U kunt de ranking op deze en vele andere eigenschappen aanpassen.

Bovendien kunt u met de advertentievergelijker niet alleen de huidige voertuigen op viaBOVAG.nl vergelijken, maar ook voertuigen die al verkocht zijn. Zo krijgt u inzicht in hoe lang vergelijkbare auto's te koop hebben gestaan.


De advertentieverglijker in de viaBOVAG.nl Adviestool

Aan de slag met de viaBOVAG.nl Adviestool

Deze drie functionaliteiten zijn slechts een voorbeeld van wat de viaBOVAG.nl Adviestool te bieden heeft. We blijven samen met adverteerders de tool voortdurend verbeteren. Wilt u meer weten over de viaBOVAG.nl Adviestool? Ga dan naar mijn.bovag.nl/viabovagadviestool; op deze pagina leest u er alles over. Wilt u direct gebruikmaken van de viaBOVAG.nl Adviestool? Ga dan naar mijnOndernemersportaal en log in met uw Mobi-ID. U vindt de viaBOVAG.nl Adviestool via het menu ‘viaBOVAG, Rapportages, Adviestool’.

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het optimaliseren van uw advertenties!

Contact met viaBOVAG.nl

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager.

Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres

adverteerders@viabovag.nl

.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.