De pagina wordt geladen...

Bovag logo
Nieuwkomers: breng met OOMT behoefte in kaart
0%
Terug

Nieuwkomers: breng met OOMT behoefte in kaart

Laatste update 14 mei 2024Leestijd: 1 min
Enquete

OOMT, het Opleidings- en Ontwikkelfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf, voert momenteel een behoeftepeiling uit rond nieuwkomers in de branche – en jouw input kunnen ze daarbij goed gebruiken.

Deze nieuwkomers, waaronder jongeren, anderstaligen en/of flexwerkers, hebben vaak specifieke behoeften vanwege hun onbekendheid met de omgeving en een gebrek aan ervaring. Mogelijk herken je de uitdagingen bij het integreren van nieuwkomers in het team, en weet je wat er nodig is om hen veilig en effectief te laten meedraaien.


Door de enquête in te vullen, help je OOMT bij het ontwikkelen van gericht ondersteunend materiaal, zoals onboarding- of arbo-instructies in verschillende talen. Dit materiaal zal specifiek worden afgestemd op zowel de behoeften van deze nieuwkomers als die van jouw bedrijf in de begeleiding van deze groep.
Het invullen van de enquête kost slechts drie minuten van je tijd, en jouw bijdrage zal een verschil maken in het creëren van een veiligere en gezondere werkomgeving voor alle medewerkers.

Naar de enquête



Doe mee en laat je stem horen! Samen kunnen we ervoor zorgen dat nieuwkomers zich snel en veilig thuis voelen binnen onze branche.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.