Nieuwkomers: breng met OOMT behoefte in kaart

Laatste update 14 mei 2024 Leestijd: 2 min

OOMT, het Opleidings- en Ontwikkelfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf, voert momenteel een behoeftepeiling uit rond nieuwkomers in de branche – en jouw input kunnen ze daarbij goed gebruiken

Deze nieuwkomers, waaronder jongeren, anderstaligen en/of flexwerkers, hebben vaak specifieke behoeften vanwege hun onbekendheid met de omgeving en een gebrek aan ervaring. Mogelijk herken je de uitdagingen bij het integreren van nieuwkomers in het team, en weet je wat er nodig is om hen veilig en effectief te laten meedraaien.

Door de enquête in te vullen, help je OOMT bij het ontwikkelen van gericht ondersteunend materiaal, zoals onboarding- of arbo-instructies in verschillende talen. Dit materiaal zal specifiek worden afgestemd op zowel de behoeften van deze nieuwkomers als die van jouw bedrijf in de begeleiding van deze groep.
Het invullen van de enquête kost slechts drie minuten van je tijd, en jouw bijdrage zal een verschil maken in het creëren van een veiligere en gezondere werkomgeving voor alle medewerkers.

Naar de enquête

Doe mee en laat je stem horen! Samen kunnen we ervoor zorgen dat nieuwkomers zich snel en veilig thuis voelen binnen onze branche.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring