Bovag logo
Lintje voor oud-secretaris BOVAG Rijscholen Leo Schreuders
0%
Terug

Lintje voor oud-secretaris BOVAG Rijscholen Leo Schreuders

Laatste update 14 mei 2024Leestijd: 1 min
Lintje Leo Schreuders

Burgemeester Vlecken van de Gemeente Weert overhandigde hem op vrijdag 26 april 2024 de onderscheiding met bijbehorende oorkonde. In de benoeming werd zijn inzet genoemd voor de rijschoolbranche, zowel regionaal als landelijk, gedurende de periode 1989 tot 2007.

Als bestuurslid van de Samenwerkende Rijscholen Kring 84 Weert (SRKW) , de vereniging Samenwerkende Rijscholen Regio Zuid (SRZ), als voorziter van BOVAG-Rijscholen afdeling Zuid en later als bestuurslid van het landelijk bestuur van deze afdeling, was hij actief op vele fronten.

Gedurende 2001 tot 2007 was hij secretaris van de afdeling Rijscholen van de BOVAG en daarna stapte over naar het CBR als examinator, waarna hij in 2019 met pensioen ging.

Van 2010 tot heden zette hij zich in voor Korea-veteranen, organiseerde in samenwerking met de Zuid-Koreaanse ambassade in Den Haag en het Zuid-Koreaanse ministerie van Veteranenzaken reizen voor deze veteranen naar Zuid-Korea en regelde hij bijzettingen voor overleden Korea-veteranen, zowel in Nederland als op de Internationale Begraafplaats van de Verenigde Naties (UNMCK) in Busan.

Vanaf 2019 tot 2024 was hij in zijn woonplaats lid van het Comité Bevrijding en Herdenkingen Weert.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.