BOVAG introduceert BOVAG Autowasbon

Laatste update 14 mei 2024 Leestijd: 2 min

BOVAG introduceert exclusief voor BOVAG-bedrijven de BOVAG Autowasbon. Deze bon is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Autowasbon, uitgever van de Nationale Autowasbon.

De BOVAG Autowasbon is bedoeld voor onder meer autobedrijven aangesloten bij BOVAG. Zij kunnen hun klanten de BOVAG Autowasbon cadeau doen. Bijvoorbeeld na een APK of onderhoudsbeurt. Die klanten kunnen de bon verzilveren bij een van de BOVAG-autowasbedrijven. 

De BOVAG Autowasbon wordt uitgeven door Autowasbon BV, bekend van de Nationale Autowasbon en al jaren actief op het gebied van loyalty, promotie -en incentives door middel van een autowasbeurt.  

B-to-B 

Erik Stern, van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven: “De BOVAG Autowasbon is een mooi instrument om klanten te binden. Het is een B-to-B product. De bon wordt dus niet rechtstreeks aan consumenten verkocht, maar aan BOVAG-leden, die hem kunnen inzetten als incentive voor hun klanten. Het is een mooi voorbeeld van samenwerking en synergie tussen verschillende BOVAG-sectoren. Een marktverkenning leert dat er veel belangstelling is bij met name autobedrijven voor de BOVAG Autowasbon. Omdat vrijwel alle BOVAG Autowasbedrijven al meedoen met de Nationale Autowasbon verwacht ik dat ook vrijwel alle BOVAG-autowasbedrijven mee zullen gaan doen.” 

Exclusief 

“De BOVAG Autowasbon is vergelijkbaar met producten die wij reeds uitgeven, maar dan exclusief voor het BOVAG-netwerk. Voor de BOVAG Autowasbon gelden dezelfde zekerheden en gebruiksvoorwaarden als voor de Nationale Autowasbon, denk aan eenvoudig landelijk verzilveren, optimale gebruikersbeleving, transparantie en data veiligheid,” aldus Shailen Rambaran Mishre van Autowasbon BV. 

Wasbeurt 

De BOVAG Autowasbon vertegenwoordigt geen bedrag, maar een basis wasbeurt. Het is aan de autowasbedrijven zelf daar invulling aan te geven.  BOVAG-leden die zich willen aanmelden voor deelname aan de BOVAG Autowasbon kunnen dit vanaf 19 juni 2024 doen door een mailtje te sturen info@autowasbon.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring