Nieuwe OOC-regioadviseurs zijn wegwijzer voor ondernemers

Laatste update 07 maart 2024 Leestijd: 2 min

Wat OOC voor ondernemers kan betekenen, kunnen de drie nieuwe regio-adviseurs haarfijn vertellen. Vraag gratis een vrijblijvend gesprek aan via de website.  

OOC is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor onder meer schadeherstelbedrijven, carrosseriebedrijven, poetsbedrijven en ruitschadeherstelbedrijven. OOC staat ondernemers bij met raad en daad als het gaat om werkgeverschap, loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ook maakt OOC zich druk om instroom en behoud van medewerkers.

Aanbod

Drie nieuwe regio-adviseurs gaan dagelijks op pad om ondernemers in de sector te helpen bij het gebruikmaken van alle raad en daad die OOC kan bieden. Die varieert van loopbaancoaches en adviseurs op gebied van werkgeverschap en onderwijs tot workshops over bijvoorbeeld generatieverschillen, voeren van gesprekken en leren op de werkplek. Ook zijn er de nodige vergoedingen beschikbaar voor werkgevers en werknemers. Wie graag geholpen wordt om door de bomen van OOC weer het bos te zien en zich op een van de genoemde terreinen wil laten helpen, kan contact zoeken met de eigen regioadviseur voor een gratis en vrijblijvend gesprek. 

Vraag een gesprek aan met een regioadviseur

Meer informatie over wat OOC allemaal kan betekenen voor werkgevers en werknemers vind je hier.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring