Neem een kijkje achter de schermen bij Wärtsila op 18 april

Laatste update 12 maart 2024 Leestijd: 2 min

De eerste ledenbijeenkomst van BOVAG Energiesystemen en Revisie van dit jaar wordt georganiseerd op donderdag 18 april 2024. Deze keer zijn we te gast bij Wärtsilä in Schiedam. Vanaf 13.30 uur ben je harte welkom en rond 19.00 uur zwaaien wij je weer uit.

Bijpraten en rondleiding bij Wärtsilä 

We hebben een mooi programma voor je samengesteld met veel interessante onderwerpen en sprekers. Na ontvangst krijg je een korte introductie en vervolgens een rondleiding door het grote en indrukwekkende bedrijf van Wärtsilä, waar niet alleen de revisie van grote motoren plaatsvindt maar ook het re-worken van scheepsschroeven. Een toffe kans om eens binnen de muren van een van de grootste motorenbouwers ter wereld te kijken.

Bijpraten & netwerken 

Uiteraard praten we je ook bij over de laatste ontwikkelingen in de branche. De emissie-eisen van de Nederlandse Arbeidsinspectie (NLA) is een van de topics en diverse andere projecten passeren de revue. De bijeenkomst sluiten we af met een spraakmakende spreker. Na afloop van het programma staat een heerlijk buffet voor je klaar. Dan is er volop tijd om met elkaar te netwerken. Niet alleen wij hebben je veel te vertellen, jouw collega's ook. 

We ontmoeten je graag op donderdag 18 april om 13.30 uur. Meld je snel aan via de onderstaande button!  

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring