Inschrijving Tour de Branche geopend: fiets op 27 mei mee door het Brabantse land

Laatste update 11 maart 2024 Leestijd: 2 min

De Tour de Branche wordt dit jaar weer georganiseerd: op maandag 27 mei kan iedereen die in de caravan- en camperbranche werkt, meedoen met een fietstocht door Zuidoost-Brabant. De Tour de Branche wordt georganiseerd door diverse partijen uit de kampeerbranche: KCI, Isabella, Knaus, Vrieling/Aveco en ANWB. Omdat het initiatief ook past bij BOVAG en we het belangrijk vinden om als branche bij elkaar te komen, hebben wij ons als partner verbonden aan het evenement.

Op 27 mei start de Tour de Branche vanaf Camping de Volmolen in Riethoven (Zuidoost-Brabant). Je kunt kiezen voor één van de vier afstanden, afhankelijk van op wat voor fiets je meedoet: 
  • 40 kilometer (normale fiets of e-bike)
  • 60 kilometer (gravelbike of mountainbike)
  • 70 kilometer (racefiets)
  • 100 kilometer (racefiets)
De fietstocht wordt afgesloten met een gezellige barbecue. 

Iedereen die in de branche werkt kan meedoen, van ondernemer tot werkplaatsmedewerker. De kosten voor deelname zijn: 40 euro als je meedoet met een gewone fiets of e-bike, 85 euro als je met de racefiets of mountainbike deelneemt (kosten zijn exclusief btw). Voor dit bedrag krijg je bij de gewone fiets en e-bike een windjack/bodywarmer. Als racefietser of mountainbiker krijg je een echt Tour de Branche-wielertenue voor inkoopprijs.

Wil je meefietsen? Meld je dan snel aan, dit kan tot 1 april! Na jouw aanmelding word je per mail op de hoogte gehouden over het programma en andere praktische zaken. Volg ook de Tour de Branche-pagina op Facebook om op de hoogte te blijven. 

Klik hier om je aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring