Vandaag leden-bezoeken-ledendag over keuren met Amtek in Hulten, meld je snel aan voor Haaksbergen, Utrecht of Winkel

Laatste update 25 januari 2024 Leestijd: 3 min

BOVAG gaat eind dit jaar over op een nieuwe keuringsmethode voor de BOVAG Onderhoudsbeurt en geeft in het eerste kwartaal van 2024 vier informatiebijeenkomsten om leden te helpen bij de overstap. Na de leden-bezoeken-ledendag in Hulten vandaag volgen er nog drie bijeenkomsten in het eerste kwartaal: in Haaksbergen (1 februari), Utrecht (15 februari) en Winkel (7 maart). Is jouw kampeer- of aanhangwagenbedrijf nog niet overstapt op keuren met Amtek? Meld je dan snel aan! 

BOVAG voert de nieuwe keuringsmethode in, om de kwaliteit van de BOVAG Onderhoudsbeurt te borgen. Dat betekent dat de digitale onderhoudsformulieren en steekproeven verdwijnen. Daarvoor in de plaats gaan we werken met de Amtek-app en keuringsbegeleiding. 

Stap bijtijds over

Voer je de BOVAG Onderhoudsbeurt aan kampeermiddelen of aanhangwagens uit? Dan is het belangrijk om snel te starten met de nieuwe keuringsmethode. Als je niet op tijd overstapt, kun je namelijk vanaf 2025 geen BOVAG-onderhoudsbeurten meer uitvoeren. BOVAG helpt je natuurlijk bij deze overgang en organiseert leden-bezoeken-ledendagen om uitleg te geven over de nieuwe keuringsmethode en welke stappen je moet nemen. Deze bijeenkomsten houden we in de werkplaats van een BOVAG-bedrijf dat al met Amtek werkt. Zo kun je met eigen ogen zien hoe het nieuwe keuren werkt en hoor je hoe andere ondernemers dit aangepakt hebben. Je bent van harte welkom om aan te schuiven op de onderstaande data, samen met je keurmeester(s). 

Data en locaties

  • 1 februari bij Henk Pen Campers en Caravans in Haaksbergen
  • 15 februari bij Ko van den Berg Aanhangwagencentrum in Utrecht
  • 7 maart bij Jan Schreur Recreatie in Winkel

Programma 

  • 15.45 uur: Ontvangst met koffie en iets lekkers
  • 16.00 uur: Aanvang en welkom 
  • 16.30 uur: Uitleg nieuwe methode en live demonstratie in de werkplaats 
  • 17.30 uur: Gezamenlijke afsluiting en buffet 
  • 18.30 uur: Einde programma
Meld je aan

Meer over keuren met Amtek

Heb je vorig jaar al een van de negen leden-bezoeken-ledendagen bezocht, en wil je nu aan de slag met de overstap? Of wil je overstappen op de nieuwe methode zonder dat je een leden-bezoeken-ledendag hebt bijgewoond? Op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek vind je alle informatie die je nodig hebt. Als je hulp kunt gebruiken, schroom dan niet om contact op te nemen met BOVAG via (030) 659 53 00 of stuur een mailtje naar caravancamper@bovag.nl of aanhangwagen@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring