Oproep: fietsbedrijven gezocht om mee te praten over samenwerking Nederlandse Toer Fiets Unie

Laatste update 19 januari 2024 Leestijd: 2 min

BOVAG zoekt fietsondernemers die aan willen schuiven bij een bijeenkomst met de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU), om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De NTFU is een overkoepelende wielersportbond, gericht op sportieve fietsers. De bijeenkomst met de NTFU vindt plaats op donderdag 29 februari in Veenendaal. Geïnteresseerd? Stuur dan snel een mailtje naar fiets@bovag.nl. 

De Nederlandse Toer Fiets Unie behartigt de belangen van alle wielrenners, mountainbikers en gravelbikers in Nederland. Er zijn zeshonderd wielerclubs bij de NTFU aangesloten en de bond heeft ruim 77.000 leden. Zij brengen jaarlijks een kalender uit met zo’n 2.500 toertochten. 

De Nederlandse Toer Fiets Unie heeft BOVAG benaderd om te praten over een mogelijke samenwerking, bijvoorbeeld op het gebied van fietsonderhoud. Tijdens een bijeenkomst willen we van gedachten wisselen over hoe we onze leden aan elkaar kunnen koppelen. BOVAG zoekt fietsondernemers die hierover willen meepraten. Vind je het leuk om aan te schuiven op donderdag 29 februari in Veenendaal? Stuur dan uiterlijk woensdag 31 januari 2024 een mail naar fiets@bovag.nl, dan nemen wij contact met je op. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring