One2Wash Zaandam derde weekwinnaar in bedrijvencompetitie WinterWasWeken

Laatste update 22 februari 2024 Leestijd: 2 min

In de derde week van de WinterWasWeken zijn bij One2Wash in Zaandam verhoudingsgewijs de meeste kanskaarten verzilverd door klanten. Zij zijn daarmee derde weekwinnaar van de actie, en winnen daarmee een taart voor het hele team. De vestiging die aan het eind van de actie de hoogste score heeft, wint een personeelsuitje voor het hele team. Tijdens de WinterWasWeken in januari maken consumenten die hun auto laten wassen of poetsen bij een BOVAG-bedrijf kans op mooie prijzen. Er viel deze week een consumentenprijs bij UP Carwash Alkmaar.

Doe je mee met de WinterWasWeken? Dan kun je de tussenstand van de bedrijvencompetitie volgen via winterwasweken.nl/partners

Over de WinterWasWeken

Om consumenten duidelijk te maken dat autowassen en poetsen in de winter niet alleen leuk maar ook noodzakelijk is, organiseert BOVAG in januari weer de WinterWasWeken. Elke klant die bij een deelnemend BOVAG-bedrijf zijn of haar auto laat wassen of poetsen, krijgt een kanskaart uitgereikt met een unieke code. Door deze te verzilveren op de speciale actiesite, maakt de klant kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een cheque van € 10.000 voor een auto naar keuze, in te wisselen bij een BOVAG-autobedrijf. De prijs die in de derde week is gewonnen door een consument: 
  • De weekwinnaar van een tweedaags Wellness Arrangement bij Fletcher Hotels is gevallen bij UP Carwash Alkmaar.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring