Gerard ten Buuren herbenoemd als voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Laatste update 11 januari 2024 Leestijd: 2 min

Tijdens de algemene ledenvergadering van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 11 januari is Gerard ten Buuren benoemd voor een derde termijn als afdelingsvoorzitter. De aanwezige leden hebben daarnaast ingestemd met de herbenoeming van drie bestuursleden en de benoeming van een nieuw bestuurslid en een ledenraadslid. De ALV werd gehouden op de previewdag van de Classic Car Show in het MECC Maastricht. 

Het bestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven heeft Gerard ten Buuren voorgedragen om voor een derde termijn de functie van voorzitter te vervullen. De leden gingen hier unaniem mee akkoord tijdens de ALV. Deze herbenoeming is voor de duur van twee jaar.

Ook zijn er de drie bestuursleden herbenoemd voor hun tweede termijn van vier jaar. Dat zijn:
  • Caroline van Nieuwenhoven van Autobedrijf van Nieuwenhoven in Nederweert Eind
  • Mark van Schijndel van Autobedrijf Mark van Schijndel in Geffen
  • Wouter van Kuilenburg van Autobedrijf Van Kuilenburg in Utrecht
Daarnaast stemden de leden in met de benoeming van een nieuw bestuurslid voor BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Het gaat om William Potgieter, van Auto Potgieter in Stadskanaal. Hij neemt de functie over van Adrie Valentijn van Autoservice Valentijn. 

Nieuw ledenraadslid

Gerrit Klopstra van Auto Olijnsma in Gytsjerk is benoemd tot lid in de BOVAG Ledenraad. Hij neemt het stokje over van Marco van Beek, van Marco van Beek Premium Cars. Van Beek heeft er twee termijnen van vier jaar in de BOVAG Ledenraad op zitten en was daarom statutair niet meer herkiesbaar.

Naast de bestuurswisselingen is er op de algemene ledenvergadering teruggekeken op 2023 en vooruitgeblikt naar 2024, en gesproken over de toekomst van het onafhankelijke autobedrijf. Na de vergadering konden leden een bezoek brengen aan de Classic Car Show in het MECC, dé beurs voor de klassiekerliefhebber. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring