Bespaar op garantiekosten met 100% onderhouden en Autotrust

Laatste update 13 februari 2024 Leestijd: 2 min

Een auto die volledig onderhouden is heeft een minder grote kans op een garantieclaim. Alle reden dus om een volledig onderhouden auto te belonen. Daarom krijgen BOVAG-leden korting op de BOVAG-garantieproducten van Autotrust (dochter van Bovemij) bij elke auto die het 100% onderhouden keurmerk heeft.

Goed onderhoud bespaart kosten. Dat vertellen autobedrijven hun klanten ongetwijfeld vaker. Maar het levert het autobedrijf ook extra voordeel op. BOVAG-leden ontvangen een korting van 25 euro  (excl. btw) op een garantie voor elke auto die voorzien is van het 100% onderhouden keurmerk.

Waarom kiezen autokopers het 100% onderhouden keurmerk?
Anton Pluim, directeur van 100% Onderhouden: “de grootste angst voor een autokoper is dat je na de aankoop toch te maken krijgt met onverwachte reparatiekosten. Men zoekt zekerheid over het onderhouds- en reparatieverleden van een auto en het 100% onderhouden keurmerk geeft dat”. 

Steeds minder auto’s hebben een papieren onderhoudsboekje in het dasboardkastje liggen. De informatie over uitgevoerd onderhoud is vaak versnipperd en gek genoeg voor de auto-eigenaar en eventuele autokoper slecht toegankelijk. Men waardeert daarom het 100% onderhouden keurmerk waaraan je kunt zien dat een auto daadwerkelijk alle voorgeschreven onderhoudsbeurten heeft gekregen. Autokopers zijn namelijk bereid om minimaal €250 meer te betalen voor dezelfde auto met een bewezen volledige historie.

Hoe werkt het?
Deze speciale korting geldt voor alle BOVAG-garantieproducten van Autotrust, en zijn dus exclusief voor BOVAG-leden. De korting kan eenvoudig toegevoegd worden tijdens het afsluiten van de garantie in de portal van Autotrust. Wel dient vooraf dan het 100% onderhouden keurmerk aan dat voertuig toegekend te worden in de advertentiesoftware waarmee het autobedrijf werkt.

Ga voor mee informatie naar de website van Autotrust.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring