Bert de Kroon herkozen als voorzitter BOVAG Autodealers

Laatste update 17 januari 2024 Leestijd: 2 min

Tijdens de algemene ledenvergadering van BOVAG Autodealers op 11 januari is Bert de Kroon van Vallei Auto Groep benoemd voor een derde termijn als afdelingsvoorzitter. Deze herbenoeming is voor een periode van twee jaar. Op de ALV zijn ook twee leden benoemd, die namens BOVAG Autodealers plaatsnemen in de BOVAG Ledenraad. De ALV werd gehouden op de InterClassics - Classic Car Show in het MECC Maastricht. 

Het bestuur van BOVAG Autodealers heeft Bert de Kroon (Vallei Auto Groep), voorgedragen om voor een derde termijn de functie van voorzitter te vervullen. De leden gingen hier unaniem mee akkoord tijdens de ALV. Bert de Kroon zal nog twee jaar de functie van voorzitter vervullen. Naast afdelingsvoorzitter is Bert de Kroon ook lid van het hoofdbestuur van MKB-Nederland, waar hij zich namens de BOVAG-leden inzet voor een goed ondernemersklimaat. 

Benoeming ledenraadsleden

Jan-Geerlof de Ruiter (Stam Auto Groep) trad tijdens de ALV af als bestuurslid van BOVAG Autodealers, omdat zijn maximale bestuurstermijn afliep. Hij is hartelijk bedankt voor zijn inzet in het bestuur de afgelopen acht jaar. De aanwezige leden stemden ermee in dat Jan-Geerlof de Ruiter namens BOVAG Autodealers zitting neemt in de BOVAG Ledenraad, voor een eerste periode van vier jaar. Ook Rebecca van Nieuwkerk (Automotive Centre Van Nieuwkerk) is benoemd als ledenraadslid voor een eerste periode van vier jaar. Aangevuld met Harold Rutten (Volvo Rutten Groep) is daarmee de afvaardiging in de Ledenraad namens BOVAG Autodealers compleet.

Bestuur

Het bestuur van BOVAG Autodealers bestaat nu uit:
  • Bert de Kroon van Vallei Auto Groep in Veenendaal (voorzitter)
  • Huib van Driel van Broekhuis Groep in Harderwijk 
  • Renata Knook van Knook Jaguar/Land Rover in Breda
  • Bas Oostendorp van Oostendorp Auto Groep in Uden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring