Ga op 29 februari en 1 maart ook mee op studiereis aanhangwagenbedrijven naar Boedapest

Laatste update 19 januari 2024 Leestijd: 4 min

Speciaal voor aanhangwagenbedrijven organiseert BOVAG een studiereis naar Boedapest. Een tweedaagse, waarin we zowel de stad als de Knott-fabriek bezoeken. We hebben plek voor 25 personen. Wil je mee? Meld je dan uiterlijk 31 januari aan.

Op verzoek van leden organiseert BOVAG deze reis naar Boedapest. Vlakbij de stad zijn namelijk een aantal belangrijke fabriekslocaties van Knott gevestigd en daar gaan we een kijkje nemen. We hebben een afwisselend tweedaags programma samengesteld dat er als volgt uitziet. 

Donderdag 29 februari

Om 14.00 uur trappen we de studiereis af in ons hotel, waarna we gezamenlijk vertrekken richting de Sint-Stefanusbasiliek voor het eerste programmaonderdeel: een stadswandeling. Onder leiding van een lokale gids bekijken we een belangrijk deel van de stad dat op de Unesco Erfgoedlijst staat. Na de rondleiding, die zo’n twee uur duurt, gaan we bijlwerpen. We besluiten de dag met een gezamenlijk diner. 

Vrijdag 1 maart

Na het ontbijt stappen we in de bus richting Kecskemét, een stadje buiten Boedapest waar de Knott-fabriek verschillende locaties heeft. Daar gaan we bekijken hoe kokers voor assen en oploopremmen vanaf coils worden gemaakt, hoe de productie van assen, oploopremmen en dissels in z’n werk gaat en waar de kunststof delen en de asrubbers worden gemaakt. Onderweg bezoeken we ook de locatie waar de nabewerkingen aan gietdelen gedaan en de kans bestaat dat we een chassis met elektrische hulpaandrijving kunnen bekijken. Kortom: veel te zien. Natuurlijk wordt voor lunch en tussendoortjes gezorgd. We sluiten de dag af met een diner in de stad.   

Kosten

De kosten voor de reis en het verblijf zijn voor eigen rekening. De kosten voor de hierboven beschreven programmaonderdelen worden door BOVAG betaald. 

Reis naar Boedapest

Je dient jouw reis naar Boedapest zelf te regelen. Op woensdag en donderdagochtend gaan (nog) meerdere vluchten vanaf Amsterdam (KLM) en Eindhoven (Wizz Air). Hoe eerder je boekt, hoe lager de ticketprijs. BOVAG vliegt woensdagavond vanaf Amsterdam naar Boedapest, zodat we op tijd zijn om alles ter plaatse te regelen. Zaterdag vliegen wij rond het middaguur weer terug naar Nederland. Hoe en wanneer je reist, beslis je dus zelf. Het is wel belangrijk dat wij tijdig weten wanneer je vliegt en hoeveel nachten je zult verblijven in het hotel.  

Verblijf

BOVAG heeft afspraken gemaakt met Ibis Hotels, waar we als groep kunnen verblijven. Bij jouw aanmelding kun je aangeven wie je meeneemt op studiereis, hoeveel kamers je wenst en wanneer jullie willen in- en uitchecken. De kosten voor het verblijf zijn voor jouw rekening en bedragen ongeveer € 85,00 per nacht per kamer. 

Ga je mee? 

Ga je mee? Meld je dan uiterlijk 31 januari aan via de onderstaande button. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven om mee te gaan, kun je je per bedrijf met maximaal twee personen aanmelden. Meer personen gaat op aanvraag. Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plekken is beperkt. Vol = vol. Als je van ons een aanmeldbevestiging hebt ontvangen, betekent het dat je mee kunt op deze reis. We raden je aan om dan zo snel mogelijk de vliegtickets te boeken. Te zijner tijd ontvang je uiteraard meer informatie en een draaiboek van de studiereis. 

Meld je aan voor de studiereis

Meer informatie

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar aanhangwagen@bovag.nl (o.v.v. studiereis Boedapest). 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring