Schadeherstelbedrijven: nieuwe reparatietips voor BMW, Mercedes en VAG Groep

Laatste update 04 april 2024 Leestijd: 1 min

Er zijn zo’n tweehonderd nieuwe reparatietips beschikbaar voor het herstel van bumpers met radarsensoren en voetgangersbescherming van bijna alle voortuigen van BMW, Mercedes en de VAG Groep. Deze zijn te vinden op mijnBOVAG. BOVAG beschikt over nagenoeg alle relevante werkplaatsdocumentatie voor in ons land toegelaten auto's. Dit omvat honderdduizenden pagina's aan technische werkplaatsinformatie, waar je als BOVAG-schadeherstelbedrijf ook gebruik van kunt maken. 

Onder de reparatietips vind je informatie over bijvoorbeeld de wijze van demontage en montage van onderdelen, zones waarin niet gerepareerd mag worden, snijlijnen, verbindingstechnieken, aanhaalkoppels, werkmethodes voor kalibratie, vervangen van airbags en elektrische schema’s. 

Ga naar de reparatietips

Je vindt alle informatie via mijn.bovag.nl. Log in met jouw lidnummer en wachtwoord, klik in het linkermenu op ‘mijn tools’ en kies uit het lijstje de ‘reparatietips’. Hier kun je zoeken naar reparatie-informatie op basis van merk, model auto en trefwoord.

Vragen?

Neem bij vragen telefonisch contact op met de Technische Helpdesk via (030) 659 52 00 of stuur een e-mail naar techniek@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring