Reserveer 26 februari alvast in uw agenda: ledenbijeenkomst BOVAG Fietsbedrijven op B2B Festival

Laatste update 22 september 2023 Leestijd: 2 min

BOVAG Fietsbedrijven is op zondag 25 en maandag 26 februari 2024 weer van de partij op het B2B Festival in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. We organiseren daar een ledenbijeenkomst op maandag 26 februari, waar onder andere de resultaten van RODI Fiets worden gepresenteerd. Ook kunt u in contact komen met BOVAG op het BOVAG/ENRA-ondernemersplein.  

Omdat vorig jaar bleek dat het B2B Festival veel fietsondernemers trekt, maakt BOVAG van deze gelegenheid gebruik om de jaarlijkse ledenbijeenkomst op het festival te houden. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 26 februari vanaf 16.00 uur. De uitkomsten van het nieuwste Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) voor fietsbedrijven worden daar gepresenteerd. Het verdere programma wordt nog bekendgemaakt. Het wordt in ieder geval een bijeenkomst om niet te missen! Noteer 26 februari dus alvast in uw agenda. 

BOVAG/ENRA-ondernemersplein

Daarnaast bent u op beide dagen welkom op het BOVAG/ENRA-ondernemersplein, voor een kopje koffie met branchemanager Maarten Mastop, een van de BOVAG-adviseurs of natuurlijk met branchegenoten.

B2B Festival

Op het B2B Festival komen voor de start van het nieuwe fietsseizoen vakhandel en industrie in Nederland en België samen. Er worden noviteiten, nieuwe diensten en merken gepresenteerd. Vanwege het succes van vorig jaar organiseert Nieuwsfiets Media & Events het festival in 2024 opnieuw, in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Kijk voor meer informatie op nieuwsfiets.nu/b2b-festival.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring