Oproep aan CDE-rijopleiders: heeft u verbeterpunten voor de SOOB-subsidie?

Laatste update 27 september 2023 Leestijd: 1 min

BOVAG heeft begin oktober overleg met het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) over verbeterpunten voor de SOOB-subsidie. Loopt u ergens tegenaan? Laat het dan weten! De SOOB-subsidie is er voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de transport- en logistiekbranche. Deze kan gebruikt worden voor het behalen van het groot rijbewijs (CDE). 

BOVAG heeft structureel overleg met het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) over de werking voor de SOOB-subsidie. SOOB staat voor Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen. In het voorjaar evalueren we met STL de werking van de regels en de administratie rondom de SOOB-subsidie. In het najaar kunnen we verbetervoorstellen inbrengen, voordat het SOOB-bestuur het reglement bespreekt en definitief maakt voor het komende jaar. 

Als u ergens tegenaan loopt of ideeën hebt voor verbeteringen rondom de SOOB-subsidie, dan kunt u deze uiterlijk vrijdag 6 oktober mailen naar rijscholen@bovag.nl. Dan kaarten wij ze aan in het overleg. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring