Meet de werkcultuur in uw onderneming

Laatste update 28 september 2023 Leestijd: 2 min

Om inzicht te krijgen in de werkcultuur binnen uw onderneming, heeft BOVAG de HR Quick-scan ontwikkeld. Deze scan bestaat uit 35 vragen die u in minder dan een kwartier kunt beantwoorden. De scan geeft vervolgens aan waar uw bedrijf staat in dit proces en waar verbeterpunten liggen op het gebied van goed werkgeverschap.

Onderwerpen die in de BOVAG HR Quick-scan aan bod komen zijn onder andere: duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, autonomie, leiderschap, talentontwikkeling, teamvorming en diversiteit en inclusiviteit. Na het invullen van de vragen ontvangt u binnen twee werkdagen een rapportage met de resultaten. Deze uitkomsten van de HR Quick-scan zijn op zich al inzichtelijk, maar echt waardevol zijn de concrete tools en handvatten die u erbij krijgt. Op deze manier weet u direct waar u mee aan de slag kunt en ook hoe. Een gratis coachingsgesprek kan ook onderdeel uitmaken van de scan wanneer u dat wenst. Deze coach kan u in een half uur helpen de eerste stappen te zetten.

Kosten

De QuickScan is ontwikkeld door BOVAG met ondersteuning van Vibber. De QuickScan kost BOVAG-leden vijftig euro (excl. btw), inclusief een adviesrapportage op maat en inclusief een coachgesprek gericht op de quick wins om vervolgens de organisatie op weg te helpen.

Lees meer over de BOVAG HR Quick-scan

Vragen?

Heeft u op voorhand vragen of wil u eerst even sparren? Neem dan contact op met Bas Tijhuis (BOVAG) of Mark van Bemmel (Vibber).

Bas Tijhuis 
Jurist Werkgeverszaken BOVAG
Bastijhuis@bovag.nl
+31 (0) 306595207 

Mark van Bemmel
Consultant Vibber
M.vanbemmel@vibber.nl
+31(0) 640 667 559

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring