Mark de Graaf benoemd tot BOVAG-erelid

Laatste update 29 september 2023 Leestijd: 2 min

Mark de Graaf is tijdens de Algemene Ledenvergadering van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven benoemd tot erelid van deze afdeling van BOVAG. De eigenaar van BOB Autowas, met landelijk 22 vestigingen, droeg in dezelfde vergadering na twee termijnen het voorzitterschap van deze BOVAG-afdeling over aan Frank Vekemans. De Graaf werd tijdens zijn erelidmaatschapsbenoeming geroemd om zijn innovatiedrang en voor het zijn van een ondernemer met verstand maar ook gevoel.

“Iemand die het branchebelang voorop stelde en niet zijn eigen belang; dat moet je maar kunnen”, sprak algemeen voorzitter van BOVAG Han ten Broeke hem toe. “Je bent daarnaast ook een sociaal ondernemer, met je BOB Academie heb je tal van mensen een toekomst geboden in je bedrijf, een voorbeeld voor de branche.”

Branchemanager Erik Stern nam Mark en alle aanwezigen mee door de mooie resultaten van acht jaar voorzitterschap. “Ik vind dat we met elkaar, maar ook met de rest van het bestuur de afgelopen jaren een aantal mooie dingen hebben bereikt. We hebben van de WinterWasWeken een enorme landelijke actie gemaakt, de Nationale Autowasdag in een traditie geworden waarvoor ik letterlijk elk jaar minstens tien aanvragen krijg, Wassen in Cijfers is gemoderniseerd, de legionella controles zijn een vast onderdeel van het lidmaatschap geworden, FOCWA poetsbedrijven zijn aangesloten. En misschien nog wel het beste: tijdens COVID heeft iedereen door mogen wassen. En dit los van alle minder zichtbare successen.

Beide heren bedankten Mark voor acht jaar inzet als voorzitter, voor zijn bijdragen en doorzettingsvermogen en reikten hem vervolgens het BOVAG afdelingserelidmaatschap uit.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring