Buitenkans: bestel de praktische caravan- en camperboekjes en betaal alleen de verzendkosten

Laatste update 15 september 2023 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft een speciale actie: u kunt de BOVAG-boekjes ‘Zorgeloze Vakantie Garantie’, over kamperen met een caravan/vouwwagen of camper, momenteel gratis bestellen via de BOVAG Ledenwinkel. U betaalt alleen € 8,90 verzendkosten. In dit praktische boekje worden veel vragen beantwoord van klanten die een kampeermiddel hebben gekocht. Er zijn nog tien doosjes van elk verkrijgbaar, dus bestel de boekjes snel. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Er zijn twee verschillende versies van het boekje ‘Zorgeloze Vakantie Garantie’ beschikbaar, met als onderscheid caravans/vouwwagens en campers. Allebei de boekjes staan boordevol tips, bijvoorbeeld over efficiënt inpakken, correct beladen, prettig overnachten en winterklaar maken. Bovendien wordt er aandacht besteed aan de BOVAG Onderhoudsbeurt en het belang van goed onderhoud, schadeherstel en reparaties, uitgevoerd door een BOVAG-kampeervakman. Het boekje is uitermate geschikt om mee te geven aan klanten die hun nieuwe caravan, vouwwagen of camper komen ophalen.

Bestel de gidsen

Bestellen verloopt via de BOVAG Ledenwinkel. Bestelt u de gidsen over caravans/vouwwagens, dan ontvangt u een doos met 120 stuks. Bestelt u de gids voor camperaars, dan ontvangt u een doos van 25 stuks. Bestellen is dus gratis, u betaalt alleen het bedrag van € 8,90 verzendkosten. Wees er wel snel bij, want op is op.

Bestel hier de gids over caravans/vouwwagens (doos 120 stuks)

Bestel hier de gids over campers (doos 25 stuks)

Of log in op de webshop van de BOVAG Ledenwinkel en zoek op artikelnummer 8835600A (caravans/vouwwagens) of 8835605A (campers).

U kunt de boekjes hieronder ook downloaden:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring