BOVAG houdt tweede editie Rijinstructeursdag: kosteloze bijscholing en verlenging bevoegdheid

Laatste update 05 september 2023 Leestijd: 2 min

De WRM-bijscholingsdag op 20 november staat in het teken van de kwaliteitsverbetering van rijscholen en daarmee het verbeteren van de verkeersveiligheid. Per rijschool mogen vier instructeurs worden aangemeld. Er is plek voor 60 instructeurs, dus meld hen snel aan. Deelname is kosteloos!

Rijinstructeurs vormen het hart van uw bedrijfsvoering. Ze spelen een grote rol in de kwaliteit en het slagingspercentage van uw rijschool. Landelijk behoren BOVAG-rijscholen tot de betere in ons land en die voorsprong willen we natuurlijk graag behouden. Daarom organiseert BOVAG op 20 november voor de tweede keer deze speciale, kosteloze dag voor rijinstructeurs.

Nieuwe bijscholing

Op die dag volgen zij een WRM-bijscholingsprogramma, verdeeld over vier blokken. Het programma is samengesteld op basis van de meest gemaakte fouten tijdens het rijexamen. Zo'n bijscholing bestond nog niet en is door BOVAG samen met de opleiders ontwikkeld. De uitrol van deze nieuwe bijscholing is de belangrijkste reden voor BOVAG om deze bijscholingsdag voor de tweede keer in eigen huis te faciliteren.

Programma

Elke rijschool kan vier instructeurs aanmelden. Zij volgen op 20 november in twee dagdelen het WRM-bijscholingsprogramma voor rijbewijs B. De rijinstructeurs hebben deze bijscholing nodig voor de verlenging van hun bevoegdheidspas. Het programma bestaat uit vier blokken van elk anderhalf uur. De invulling van deze blokken wordt bepaald en verzorgd door de opleiders. Te zijner tijd onvangen de deelnemers hier meer informatie over. Het bijscholingsprogramma start om 08.45 uur en duurt tot 16.45 uur, waarna de dag gezamenlijk wordt afgesloten met een buffet.

Aanmelden

Maximaal kunt u vier instructeurs aanmelden. Meld hen zo snel mogelijk aan, want vol is vol! Er is plek voor maximaal 60 instructeurs. Vragen? Stel deze dan via e-mail: events@bovag.nl. 
Aanmelden voor de bijscholingsdag kan hier.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring