BOVAG in actie op KCJ 2023

Laatste update 26 september 2023 Leestijd: 3 min

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) vindt van 4 tot en met 8 oktober weer plaats in Utrecht. De branche en kamperend Nederland kunnen daar hun hart ophalen als het gaat om nieuwe kampeerproducten en outdoor beleving. Natuurlijk is BOVAG ook van de partij. Bezoekers kunnen bij ons rijden met een caravan of camper én meedoen aan de BOVAG Kampeercheck Challenge. Ook zorgen we voor de nodige pr rondom onze activiteiten, zodat bezoekers ook na de beurs de weg naar het BOVAG-kampeerbedrijf weten te vinden. 

De afgelopen jaren zien we bij de BOVAG-activiteiten op de KCJ steeds meer nieuwe kampeerders. Ook deze mensen willen we voor aankoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel klant maken bij een BOVAG-kampeerbedrijf. Daarom zetten we onze voorlichting op de beurs het liefst zo breed mogelijk in. 

Rijden met een caravan of camper

Net als vorig jaar kunnen kampeerders dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur bij ons – onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur – rijden met een caravan of camper. Vanwege de populariteit van dit programma, hebben we de ritjes ingekort van 30 naar 20 minuten, zodat we meer mensen de kans kunnen geven. De caravan, camper en trekauto zijn door BOVAG-bedrijven beschikbaar gesteld. 

Kampeercheck Challenge

Samen met BOVAG-keurmeesters van verschillende bedrijven organiseren we elke dag de BOVAG Kampeercheck Challenge. We dagen bezoekers uit om, met een checklist in de hand, de caravan te controleren op onderhoudspunten en veiligheidsaspecten. Daarbij is extra aandacht voor banden. De challenge is een wedstrijd, dus er valt voor de deelnemers wat te winnen. Maar eigenlijk geldt voor deze actie: meedoen is al winnen. Immers, na deelname is men extra bewust van het belang van goed onderhoud (en een goede vakman) voor een zorgeloze, veilige vakantie. 

Buurten bij BOVAG

Het binnenterrein wordt BOVAG-terrein. Daar richten we in de buitenlucht een gezellige plek in waar kampeerders terecht kunnen met allerhande vragen. We bemannen het terrein met medewerkers van BOVAG, de keuzecoaches van viaBOVAG.nl (Kees en Carla), met BOVAG-rijinstructeurs en met keurmeesters van verschillende BOVAG-kampeerbedrijven. Bent u op de beurs? Kom dan ook even langs voor een bakkie koffie. Branchemanager Claudia van Engelenburg is nagenoeg de hele week op de beurs, maar waarschijnlijk veel ‘aan de wandel’. Wilt u haar graag even spreken? Dan kunt u het beste een afspraak maken. Dat kan door een mail te sturen naar caravancamper@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring