De pagina wordt geladen...

Bovag logo
Aflevering 7 van ‘Vraag het de BOVAG Kampeervakman’ nu online
0%
Terug

Aflevering 7 van ‘Vraag het de BOVAG Kampeervakman’ nu online

Laatste update 05 september 2023Leestijd: 1 min
Artikel header afbeelding

‘Vraag het de BOVAG kampeervakman’ is een YouTube-serie van zeven korte video’s van ongeveer een minuut, waarin presentator Sander Janson met een BOVAG-expert allerhande kwesties rondom kampeermiddelen behandelt. Centraal staan de belangrijkste vragen van kampeerders: Waar moet je op letten bij het kopen van een caravan, camper of vouwwagen? Hoe bereid je je voor op een kampeervakantie en waar let je op als je gaat rijden met een caravan of camper? Welk onderhoud heeft een caravan nodig, wat is belangrijk bij camperonderhoud, wat doe als je schade hebt en waar let je op als je kampeermiddel weer de stalling in gaat?

Vandaag weer een nieuwe aflevering online. Deze aflevering is hieronder te bekijken of op het YouTube-kanaal van BOVAG. In deze aflevering vertelt een BOVAG-expert aan Sander wat je het beste kunt doen als je kampeermiddel weer naar de stalling gaat, en wat je beter niet kunt doen. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in de kampeerwereld, maar ook praktische tips.

Deze video’s zijn eind 2021 en eind 2022 al op tv uitgezonden in het tv-programma Camp-to-Go, maar nu dus ook beschikbaar als YouTube-video’s voor de BOVAG-leden.

Niks missen?

Abonneer u dan op het YouTube-kanaal van BOVAG

. Wilt u (potentiële) klanten attent maken op de filmpjes? Deel ze dan op uw social media.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.