Nieuwe BOVAG-campagne autoschade- én ruitschadeherstel vanaf 1 oktober

Laatste update 05 oktober 2023 Leestijd: 3 min

In het voorjaar en de zomer was schadeherstel al onderdeel van de BOVAG-brede vakantiecheck-campagne, maar dit najaar doen we dat nog eens extra. Eigenlijk betreft het twee aparte promotiecampagnes, naast autoschadeherstel is er namelijk een aparte voor ruitschadeherstel. Het gaat om online campagnes die vanaf 1 oktober draaien op sociale media en Google; daar waar de autorijder zich oriënteert op een hersteladres of voor meer informatie. De extra campagnes lopen twee maanden. Ook meedoen? Download de toolkit.

Al eerder deed BOVAG deze campagnes en met succes. Het aantal bezoekers van de website bovag.nl/schade groeide en ook wordt BOVAG als merk veel vaker geassocieerd met schadeherstel, blijkt uit consumentenonderzoek dat BOVAG periodiek doet. Daarom herhalen we deze campagne dit najaar: om de BOVAG-zekerheden actief te koppelen aan autoschade- en ruitschadeherstel.
 
Facebook, Instagram, Google Ads en Youtube
BOVAG adverteert de komende twee maanden met banners op Facebook en Instagram, waarbij we personen ‘targetten’ die mogelijk in de markt zijn voor een schadeherstel. Hetzelfde doen we op ons succesvolle YouTube-kanaal, waarvoor we de video’s over ruitschadeherstel, cosmetisch- en complex schadeherstel van de serie BOVAG Zoekt het uit (met autocoureur Sebastiaan Bleekemolen) inzetten. Ook zetten we Google Ads in, waarbij de campagneboodschap wordt gepromoot onder mensen die met Google op bepaalde onderwerpen hebben gezocht. In die online advertenties wordt doorverwezen naar de website bovag.nl/schade waar men alles kan vinden over schadeherstel en wordt doorverwezen naar een BOVAG-bedrijf in de buurt.
 
Dit zijn de Youtube-video’s van BOVAG zoekt het uit 
Doe ook mee en download de toolkit
Laat zien dat u trots bent dat u een BOVAG-bedrijf bent en doe mee met de campagne. Er is een toolkit beschikbaar met de losse video’s en webbanners in verschillende formaten. Deze kunt u gebruiken in uw eigen bedrijf, op uw website of op uw social media. Zo werken we samen aan de naamsbekendheid van BOVAG en promoten we het BOVAG-bedrijf als hét adres als je schade hebt aan je auto.
 
Toolkit autoschadeherstel


Toolkit ruitschadeherstel


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring