Vanaf 1 november: alleen nog artikeldata via DST 3.0; vorige versie offline

Laatste update 26 oktober 2023 Leestijd: 2 min

Stichting Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche (DST) levert vanaf 1 november 2023 alleen nog artikeldata via de nieuwste versie: DST 3.0. Dat betekent dat versie 2.1 niet meer actief is. Op 1 juli is DST overgestapt op DST 3.0 en bleef in de tussentijd versie 2.1 nog beschikbaar. Deze oudere versie gaat vanaf 1 november definitief uit de lucht. Met de nieuwe versie kunnen fietsbedrijven sneller, beter en veiliger beschikken over artikeldata van ruim zestig leveranciers. 

Als u gebruikmaakt van een bekende softwareleverancier voor een kassasysteem of webshop, hoeft u niets te doen. Deze leveranciers werken al met de nieuwe standaard en zorgen voor de nieuwe koppeling met DST 3.0. Ook zijn alle systeemleveranciers overgestapt. Als u gebruikmaakt van een POS-leverancier, hoeft u niets te doen. Loopt u ergens tegenaan? Dan kunt u het beste contact opnemen met uw eigen leverancier.  

Overstap zelf regelen

Als u via een API of een directe koppeling met de DST-database werkt (bijvoorbeeld voor uw webshop), dan moet u de overstap zelf regelen. Heeft u dit nog niet gedaan? Ga er dan snel mee aan de slag. Meer informatie vindt u hier

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring