Nieuw werkgeversportaal PMT

Laatste update 02 november 2023 Leestijd: 2 min

In de loop van januari 2024 stapt het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT) over op een vernieuwd werkgeversportaal. Geef wijzigingen in uw pensioenadministratie daarom voor 1 december 2023 aan PMT door!

Wat verandert er?

PMT Online en Inzendportaal.nl worden samengevoegd. In de vernieuwde PMT Online portaal kunt u nog steeds uw facturen inzien, uw salariswijzigingen- en contactgegevens doorgeven. De nieuwe online portal kent een aantal belangrijke verbeteringen in het gebruiksgemak. Zo komt er een overzichtelijk dashboard met de belangrijkste taken, direct inzicht in facturen en factuurspecificaties, bevat het handige rekentools en kunt u eenvoudig contactgegevens wijzigen 

Geef wijzigingen tijdig door!

Houd er rekening mee dat u vanaf 1 december tijdelijk geen wijzigingen kunt doorgeven op Inzendportaal.nl. Zorg er dus voor dat u wijzigingen in de pensioengegevens voor 1 december 2023 bij PMT aanlevert. Controleer dan ook gelijk of PMT het juiste e-mailadres van u heeft. Er wordt namelijk een bericht gestuurd zodra het vernieuwde portaal live staat; navraag bij PMT leert dat het helaas nog niet exact duidelijk is per wanneer het vernieuwde portaal bereikbaar is.  

Zijn er na 1 december toch wijzigingen? Bewaar deze en geef dit aan PMT door als het vernieuwde portaal online staat.  

Meer informatie of vragen?

Op 7 november 2023 ontvangt u van PMT meer informatie over wat er voor u verandert in 2024. Houd daarnaast ook de factuurspecial in de gaten, die PMT op 17 november verstuurd. Ook staat meer informatie op www.pmt.nl/werkgevers2024. Daar leest u alles over de veranderingen voor u in het nieuwe jaar.  

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling Accountbeheer, bereikbaar op 088-007 98 11. Daarnaast vindt u hier de contactgegevens van PMT.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring