Leer over de interne vertrouwenspersoon tijdens de workshop van OOMT 

Laatste update 09 november 2023 Leestijd: 2 min

Bij grotere bedrijven zou het voordelen kunnen hebben om een interne vertrouwenspersoon aan te stellen. Maar wat komt daarbij kijken en hoe verhouden die werkzaamheden zich tot die van HR en andere personen binnen de organisatie? Denk daarbij aan de arbo-arts, leidinggevenden of OR. En wat is de positie van de interne vertrouwenspersoon binnen de organisatie? Deze en andere vragen komen aan bod in de workshop die OOMT op 29 november over dit onderwerp organiseert. 

Wanneer: 29 november 13.00 - 17.00 uur
Waar: OOMT, Brede Hoon 6b, 3991 CW, Houten
Voor wie: Grotere bedrijven


Er is plek voor maximaal 18 deelnemers. Interesse? Geef u via deze link direct op bij OOMT. 

Branche-vertrouwenspersoon  

Ongewenst gedrag, zoals pesten of intimidatie, kan flinke gevolgen hebben voor de gezondheid. Ook kan personeel in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche te maken krijgen met agressie of emotionele chantage, bijvoorbeeld van klanten. Cao-partijen hebben daarom het initiatief genomen om een branche-vertrouwenspersoon aan te stellen. Deze vertrouwenspersoon is voor iedereen in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche kosteloos bereikbaar. Lees hier meer over de branche-vertrouwenspersoon.  

Vragen?  

Heeft u vragen over de workshop of over de aanmelding? Neem dan contact op met OOMT via servicedesk@oomt.nl of 0800 0155.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring