Laatste kans om RODI in te vullen

Laatste update 12 oktober 2023 Leestijd: 2 min

Wilt u dat uw stem wordt meegenomen bij onderhandelingen met fabrikanten? Wacht dan niet langer! U kunt het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) voor fietsbedrijven nog invullen tot en met zondag 15 oktober. Meedoen kost u slechts een paar minuten tijd! 

Hoe waardeert u de samenwerking met uw importeur of fietsfabrikant? Wat vindt u van de levertijden van fietsen? Of van de vergoeding voor garantiewerk? Geef uw mening in het Relatie Onderzoek Dealer Importeur! 

Samenwerking verbeteren

De uitkomsten van RODI worden dit jaar weer gepubliceerd in het Dealeradviesboek, dat u kunt gebruiken om dit najaar in gesprek te gaan met uw fabrikant over uw nieuwe contract. Ook gaan BOVAG en de dealerverenigingen op basis van de RODI-uitkomsten in gesprek met fabrikanten en importeurs, met als doel om de samenwerking tussen fabrikant en dealers verder te verbeteren.

Uw stem telt!

Hoe meer fietsbedrijven RODI invullen, des te sterker staan BOVAG en de dealerverenigingen in de gesprekken. Uw input is dus erg belangrijk! Heeft u RODI nog niet ingevuld? Doet u dit dan uiterlijk dit weekend, want zondag 15 oktober is de laatste dag dat u kunt reageren! 

U heeft op maandag 9 oktober de laatste reminder ontvangen om RODI Fiets in te vullen. Het invullen kost maar een paar minuten van uw tijd. Alleen met voldoende deelnemers zijn de uitkomsten representatief en bruikbaar. Dus doe snel mee! 

Heeft u geen e-mail gezien? Check dan eerst uw spambox. Misschien is het bericht daarin terecht gekomen. Niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan checken we wat er mis gaat en ontvangt u alsnog een uitnodiging.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring