Laatste dozen camperboekjes gratis te bestellen, u betaalt alleen de verzendkosten

Laatste update 17 oktober 2023 Leestijd: 2 min

Er zijn nog een paar dozen met de BOVAG-boekjes ‘Zorgeloze Vakantie Garantie’ over kamperen met een camper beschikbaar. U kunt dit boekje gratis bestellen bij de BOVAG Ledenwinkel, zolang de voorraad strekt. U hoeft alleen € 8,90 verzendkosten te betalen. In dit praktische boekje worden veel vragen beantwoord van klanten die een kampeermiddel hebben gekocht. De caravanboekjes waren al snel op, en ook de camperboekjes gaan hard. Dus grijp deze kans en bestel ze vandaag nog!

In het boekje ‘Zorgeloze Vakantie Garantie’ staan veel tips, bijvoorbeeld over efficiënt inpakken, correct beladen, prettig overnachten en winterklaar maken. Bovendien wordt er aandacht besteed aan de BOVAG Onderhoudsbeurt en het belang van goed onderhoud, schadeherstel en reparaties, uitgevoerd door een BOVAG-kampeervakman. Het boekje is uitermate geschikt om mee te geven aan klanten die hun nieuwe camper komen ophalen.

Bestel de gids

Het bestellen van de campergids verloopt via de BOVAG Ledenwinkel. Als u deze gids bestelt, ontvangt u een doos van 25 stuks. Bestellen is dus gratis, u betaalt alleen het bedrag van € 8,90 verzendkosten. Wees er wel snel bij, want op is op.

Bestel hier de gids over campers (doos 25 stuks)

Of log in op de webshop van de BOVAG Ledenwinkel en zoek op artikelnummer 8835605A.

U kunt de boekjes over caravans/vouwwagens en campers hieronder ook downloaden:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring