BOVAG voert campagne voor motoronderhoud in het najaar; download de toolkit

Laatste update 27 oktober 2023 Leestijd: 3 min

Om consumenten bewust te maken van de voordelen van motoronderhoud in het najaar, voert BOVAG sinds half oktober weer campagne. Als eerste is er een advertentie verschenen in het blad Promotor. Hier heeft u afgelopen week een exemplaar van in de brievenbus ontvangen. Moto73 volgt de campagne op met een advertentie en daarnaast promoot BOVAG de nodige content de komende tijd op Facebook en Instagram. Om de campagne een nog groter bereik te geven, ook onder uw klanten, kunt u de promotiematerialen in de gratis toolkit gebruiken. 

Veel consumenten zetten hun motor eind van het jaar in de stalling om in het voorjaar weer op te stappen. Ze bedenken vaak op het laatste moment dat hun motor een check van de BOVAG-vakman nodig heeft om weer veilig de weg op te gaan. Dit zorgt voor grote drukte in de werkplaats in het voorjaar, met langere wachttijden voor motorrijders. Met de motoronderhoudsactie wil BOVAG juist consumenten verleiden om in het najaar naar uw bedrijf te komen, zodat zij zonder wachttijd bij u terecht kunnen en bij u de drukte in de werkplaats beter verdeeld is over het jaar. 

Online campagne

De actie wordt vanuit BOVAG ook ondersteund op Facebook en Instagram. Via dit medium is het gemakkelijk om een specifieke doelgroep te bereiken, op basis van bijvoorbeeld leeftijd of interesse. In de campagne is er ook aandacht voor de doorrijders. Voor hen is het uiteraard belangrijk dat de motor in topconditie is als ze de gehele winter doorrijden. 

Meer informatie leest u ook op mijn.bovag.nl/motoronderhoud.  

Download de toolkit

Doe ook mee aan de onderhoudscampagne, om de boodschap ook te verspreiden onder uw (potentiële) klanten. U kunt de promotiematerialen hieronder gratis downloaden. 
  • Flyer, die u kunt laten drukken en neerleggen op de balie of verspreiden onder uw klanten. 
  • Voorbeeld-persbericht, dat u aan kunt bieden aan een plaatselijke krant. Daarmee kunt u het belang van motoronderhoud én uw eigen bedrijf promoten. 
  • Tekst die u kunt gebruiken voor op uw website of social-mediakanalen. 

Ook is er een filmpje over motoronderhoud aan het eind van het seizoen, dat u kunt delen op uw website of social-mediakanalen. Deze vindt u hier

En natuurlijk kunt de Promotor die u heeft ontvangen ter inzage op de koffietafel leggen. Zo krijgt de advertentie nog meer kijkers! 

Downloads

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring