BOVAG Rijscholen sluit exclusieve samenwerking met LTO voor tractorrijlessen

Laatste update 05 oktober 2023 Leestijd: 2 min

BOVAG Rijscholen en Land- en Tuinbouworganisatie (LTO) hebben een exclusieve samenwerking afgesloten. Tijdens een speciale online sessie op 24 oktober hoort u alles hierover. Want, let op: LTO telt 35 duizend leden en biedt dus volop klantenpotentieel voor rijschoolhouders. Meld u dus vooral aan!

De samenwerking geldt voor BOVAG leden die tractorrijlessen verzorgen en geeft de mogelijkheid meerdere rijbewijzen te verzorgen voor LTO-leden. Tijdens een speciale online bijeenkomst op dinsdag 24 oktober van 19.30 tot 21.00 uur zal BOVAG Rijscholen het voorstel toelichten. Het voorstel lijkt op dat wat BOVAG Rijscholen met de NKC heeft, maar is iets anders omdat deelnemende leden een aantrekkelijk aanbod kunnen geven voor het e-learning theorie deel voor het behalen van het tractorrijbewijs.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan de online bijeenkomst op 24 oktober kan door vóór 17 oktober een mail te sturen naar rijscholen@bovag.nl.
Wilt u niet deelnemen aan de online bijeenkomst, maar verzorgt uw rijschool wel tractorrijbewijzen, dan is het verzoek aan te geven dat de rijschool dit product verzorgt. Wij verwerken dat in ons systeem zodat we in het vervolg gerichte nieuwsbrieven en mails kunnen sturen.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring