BOVAG Energie ontzorgt u met de Informatieplicht Service, meld u voor 1 november aan

Laatste update 27 oktober 2023 Leestijd: 3 min

Bedrijven met Informatieplicht hebben nog tot 1 december de tijd om hun uitgevoerde en geplande energiebesparende maatregelen door te geven aan RVO. U valt onder de Informatieplicht als uw bedrijf per jaar meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas verbruikt. Heeft u gebrek aan tijd of kennis om zelf aan RVO te rapporteren? BOVAG Energie ondersteunt u dan met de Informatieplicht Service. Voor € 750,- euro per locatie wordt alles voor u geregeld. Als u voor 1 november uw aanvraag doet via BOVAG Energie, bent u er zeker van dat u voor 1 december aan de Informatieplicht voldoet.    

BOVAG Energie heeft voor de Informatieplicht Service de handen ineen geslagen met Klimaatroute. Met deze service kunt u uw Informatieplicht helemaal uit handen geven, als u zelf onvoldoende tijd of kennis heeft om zelf te rapporteren aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). 

Door middel van een bezoek aan uw bedrijf verzamelt een energieadviseur van Klimaatroute de benodigde informatie en wordt er een rapport opgesteld met de bevindingen. Deze rapportage wordt voor u ingediend en geregistreerd bij het e-loket van RVO en hiermee voldoet u aan de Informatieplicht. U wordt dus helemaal ontzorgd. 

Klimaatroute maakt uiteindelijk nog een leesbaar rapport waar u nog mee aan de slag kunt als het gaat om energiebesparing. Komen er later nog vragen van RVO over de rapportage? Dan beantwoordt Klimaatroute deze voor u.

Aanvragen

De Informatieplicht Service is exclusief voor BOVAG-leden en kost € 750,- per locatie. Dit is inclusief de registratie in het e-loket van RVO. Na het indienen bent u vier jaar lang vrijgesteld van het rapporteren. Besluit u voor 1 november 2023 om gebruik te maken van de Informatieplicht Service? Dan wordt alles vóór 1 december voor u geregeld. Komt uw aanmelding later binnen, dan kan niet gegarandeerd worden uw rapportage op tijd wordt ingediend. Kom dus snel in actie!

Klik hier om de Informatieplicht Service aan te vragen

Meer informatie

Ga naar bovagenergie.nl/ips voor meer informatie. Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@bovagenergie.nl of bel (030) 659 54 44.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring