5 redenen om RODI Fiets in te vullen

Laatste update 03 oktober 2023 Leestijd: 2 min

BOVAG houdt dit jaar weer het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI). Hét belangrijkste onderzoek voor de fietsbranche. Hieronder vijf redenen waarom u een paar minuten vrij moet maken om ‘m in te vullen! 

  1. U krijgt inzicht in hoe uw fabrikanten scoren ten opzichte van andere grote merken. U ziet hun goeie punten, maar ook wat de kritiekpunten zijn volgens dealers. Dit helpt u in uw keuze of u zaken wilt blijven doen met deze fabrikant. 
  2. BOVAG en de dealerverenigingen hebben uw input nodig om te weten wat er speelt in de branche. Alleen dan kunnen zij in gesprek gaan namens de achterban, om kritiekpunten aan te kaarten en tot oplossingen te komen om de positie van de fietsretailer toekomstbestendiger te maken. 
  3. RODI laat de kracht van het collectief zien. Als zoveel mogelijk dealers RODI Fiets invullen, wordt het onderzoek betrouwbaarder en moeten fabrikanten verbeterpunten van de dealers wel serieus nemen.
  4. Het kost u slechts een paar minuten tijd om de stellingen te beoordelen. Een kleine moeite dus!
  5. De resultaten van RODI Fiets worden verwerkt in het dealeradviesboek. Dit boek kunt u ook zelf gebruiken in de gesprekken die u met de fabrikant voert. Met de mening van andere fietsretailers achter de hand staat u sterker, dan wanneer u in uw eentje een knelpunt aankaart. 

Vul RODI Fiets vóór 11 oktober in

U heeft op woensdag 13 september en woensdag 27 september een uitnodiging gekregen met de link naar de RODI-vragenlijst erin. Heeft u deze mail gemist en zit hij ook niet in uw spambox? Mail dan naar onderzoek@bovag.nl. U ontvangt dan een nieuwe link. 

Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/rodifiets.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring