Reserveer alvast in uw agenda: nieuwjaarsbijeenkomst BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven op 17 januari

Laatste update 01 december 2023 Leestijd: 2 min

BOVAG organiseert op woensdag 17 januari een nieuwjaarsbijeenkomst in het BOVAGhuis voor verhuur- en deelautobedrijven. De start van het nieuwe jaar is een mooie gelegenheid om als branche samen te komen en het glas te heffen op het nieuwe jaar. We combineren de bijeenkomst met een korte algemene ledenvergadering en een interessante spreker: Ben van der Burg. Er is uitgebreid tijd om bij te praten tijdens de borrel. Noteer woensdag 17 januari van 15.30 tot 18.30 uur alvast in uw agenda!

We beginnen de nieuwjaarsbijeenkomst met een algemene ledenvergadering, waarin we vooruitblikken op wat BOVAG het komende jaar gaat doen. Daarnaast zijn er een aantal bestuurswisselingen. 

Spreker Ben van der Burg

Ben van der Burg is oud-schaatser, ondernemer, IT-specialist, auteur, podcast- en radiomaker en ook regelmatig te gast bij het tv-programma Vandaag Inside. Hij weet alles over technologische ontwikkelingen en kunstmatige intelligentie, en wat de maatschappelijke impact ervan is. Op de nieuwjaarsbijeenkomst deelt hij interessante weetjes. Ook geeft hij een kijkje in welke kansen technologie gaat bieden de komende jaren en voor welke veranderingen in de verhuur- en deelautobranche dit kan gaan zorgen. 

U ontvangt binnenkort de officiële uitnodiging, waarin u zich kunt aanmelden.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring