Regiobijeenkomsten BOVAG Fietsbedrijven dit najaar gemiddeld gewaardeerd met een 8,3

Laatste update 17 november 2023 Leestijd: 3 min

Sinds de zomer is BOVAG wekelijks het land ingetrokken om met fietsbedrijven te spreken over actualiteiten, kansen en uitdagingen in de branche. Dat deden we aan de hand van de netwerkstudie, die de ontwikkelingen in de fietsbranche voor de komende vijf jaar schetst. Door de kleinschalige opzet van de regiobijeenkomsten was er veel ruimte om van gedachten te wisselen en ervaringen te delen en te horen wat BOVAG aan ondersteuning aan fietsbedrijven biedt. De avonden boden aanknopingspunten om toekomstbestendig te ondernemen. Verder praten over de netwerkstudie? Neem contact op met BOVAG! 

Er komt een hoop af op fietsbedrijven in de komende vijf jaar, blijkt uit de netwerkstudie die BOVAG dit voorjaar publiceerde. Door de grote populariteit van de fiets wordt er verdere marktgroei verwacht, maar tegelijkertijd hebben ondernemers ook te maken met een veranderende rol van fabrikanten en groeiende concurrentie door nieuwe toetreders in de branche, toenemende regeldruk vanuit de overheid en personeelsschaarste. Dit stelt ondernemers voor belangrijke keuzes. BOVAG helpt leden hierbij, onder andere door dit voorjaar en najaar regiobijeenkomsten te organiseren. Omdat de bijeenkomsten hoog gewaardeerd werden, denkt BOVAG erover na om volgend jaar meer van deze avonden te houden. 

Vragen

Wilt u nog verder praten over de netwerkstudie? Of heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen via BOVAG Ledenadvies via (030) 659 53 00, stuur een e-mail naar fiets@bovag.nl of neem contact op met uw eigen BOVAG-adviseur (Hendri, Martine of Frans).

Ledenbijeenkomst 26 februari

Ondertussen kijken we uit naar de ledenbijeenkomst voor fietsbedrijven, op maandagmiddag 26 februari. Deze ledenbijeenkomst vindt plaats op de tweede beursdag van het B2B Festival in ’s-Hertogenbosch. Omdat vorig jaar bleek dat het B2B Festival veel fietsretailers trekt, maakt BOVAG van deze gelegenheid gebruik om daar de jaarlijkse ledenbijeenkomst te houden. U krijgt een compact en informatief programma voorgeschoteld, met interessante sprekers. De uitkomsten van het nieuwste Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) worden onder andere gepresenteerd. Ook wordt u bijgepraat over ontwikkelingen in de branche en projecten van BOVAG. Reserveer maandag 26 februari 16.00 uur alvast in uw agenda. U ontvangt binnenkort de uitnodiging met het uitgebreide programma, waarin u zich kunt aanmelden. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring