Nieuwe data opleiding en bijscholing keurmeesters, meld uw monteurs snel aan 

Laatste update 09 november 2023 Leestijd: 2 min

Heeft u monteurs die graag BOVAG-keurmeester willen worden? Of heeft u bestaande keurmeesters die toe zijn aan bevoegdheidsverlenging? Er zijn weer trainingen gepland voor februari en maart 2024. Vanwege de overstap op keuren met Amtek, zijn de trainingen sneller volgeboekt dan anders. Schrijf uw monteurs dus snel in! 

Alle bij BOVAG aangesloten kampeer- en aanhangwagenbedrijven met een werkplaats moeten een gecertificeerde BOVAG-keurmeester op de werkvloer hebben. Klanten verwachten van een BOVAG-bedrijf namelijk vakmanschap en goed opgeleid personeel. Bovendien is de aanwezigheid van een bevoegd keurmeester een lidmaatschapseis van BOVAG. 

Er is een verandering op komst voor de BOVAG Onderhoudsbeurt: BOVAG stopt eind 2024 met de periodieke steekproeven en digitale formulieren. Aanhangwagen- en kampeerbedrijven moeten voor die tijd overstappen op de nieuwe keuringsmethode, waarbij wordt gewerkt met de Amtek-app en keuringsbegeleiding. Doordat we overstappen op een nieuwe keuringmethode, zitten de geplande trainingsdagen voor keurmeesters sneller vol. Het is dus verstandig om uw monteurs en keurmeesters snel aan te melden, zeker als u binnenkort overstapt op keuren met Amtek. 

De volgende trainingen kunnen gevolgd worden bij Innovam in Nieuwegein: 

Caravans en campers (en vouwwagens)

Aanhangwagens

Nieuwe keuringsmethode

Meer weten over de overstap op keuren met Amtek? Kijk dan op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek of kom kijken bij een collega-bedrijf hoe de nieuwe keuringsmethode werkt. Er is dit najaar nog één Leden-bezoeken-ledendag: op donderdag 16 november bij Mobiledrôme/De Vossenhoek in Oud Gastel. Kijk hier voor meer informatie. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring