Hoe scoort uw organisatie op het thema werkgeluk?

Laatste update 13 november 2023 Leestijd: 4 min

Werkgeluk is een thema dat de afgelopen jaren steeds meer aandacht heeft gekregen en voor het behoud van medewerkers wordt dit steeds belangrijker. Want gelukkige medewerkers zijn productiever, presteren beter en zijn minder vaak ziek. Maar hoe scoort uw organisatie eigenlijk op dit thema? Doe de BOVAG HR-QuickScan en kom erachter.

Wat levert de HR-QuickScan u op? 

De online HR-QuickScan biedt snel en efficiënt waardevolle inzichten in specifieke aspecten van uw organisatie. In de online HR-QuickScan komen vragen aan bod die gericht zijn op een zevental thema’s die van invloed zijn op het werkgeluk van medewerkers: duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, autonomie, leiderschap, talentontwikkeling, teamvorming, en tot slot, diversiteit en inclusiviteit.   

Er hoeven slechts 35 vragen beantwoord te worden en dit doet u in minder dan vijftien minuten. Vervolgens ontvangt u binnen twee werkdagen een heldere rapportage met de resultaten. Wat deze QuickScan echt waardevol maakt, is dat u concrete tools en handvatten krijgt waarmee u direct aan de slag kunt. Als u behoefte heeft aan begeleiding, biedt Vibber zelfs een gratis coachingsgesprek van een half uur aan om u op weg te helpen met de stappen die uw organisatie kan nemen. 

Samengevat levert de HR-QuickScan u het volgende op: 

  • Inzicht in mogelijke verbeterpunten op het gebied van goed werkgeverschap en werkgeluk binnen uw bedrijf; 

  • Nuttige tools en middelen waarmee u direct aan de slag kunt; 

  • Lagere drempel om een hulpvraag te stellen (in combinatie met het coachgesprek). 

Wat kost het? 

De HR-QuickScan is ontwikkeld door BOVAG met ondersteuning van Vibber. De HR-QuickScan kost BOVAG-leden € 50 (excl. btw), inclusief een adviesrapportage op maat en een coachingsgesprek gericht op de quick-wins om uw organisatie op weg te helpen. 

Meer informatie? 

Via deze link kunt u de BOVAG HR-QuickScan invullen.  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over werkgeluk of de BOVAG HR-QuickScan? Neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies via 030-65 95 300 of via ledenadvies@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring