Drie redenen om naar het Brandstofdebat te komen

Laatste update 20 november 2023 Leestijd: 2 min

We zitten volop in de transitie van fossiele brandstoffen naar duurzamere aandrijftechnieken. De vraag wat de energiedrager van de toekomst is, wordt steeds urgenter. Daarover gaat het BOVAG Brandstofdebat op 11 december in Den Haag. Heeft u zich al aangemeld?

Elektrisch lijkt de grootste kanshebber, maar is dat ook zo? Of speelt waterstof nog een rol en hoe zit het met e-fuels en biobrandstoffen? Waar moet je als ondernemer in automotive op voorbereid zijn en welke impact heeft dat op de branche en de eigen bedrijfsvoering?
Daarover gaat het BOVAG Brandstofdebat op 11 december bij Amare in Den Haag. Experts uit verschillende disciplines gaan met elkaar in discussie over verschillende energiedragers en belichten uiteraard de impact hiervan op de automotive.

3 redenen om naar het Brandstofdebat te komen:

  1. In 3 debatrondes geven deskundige sprekers alle voors en tegens van energiedragers,
  2. Alle verschillende energiedragers komen aan bod: van een update van elektrische aandrijving tot waterstof, biobrandstoffen en e-fuels,
  3. BOVAG presenteert zijn 'Visie op Energiedragers voor de toekomst' met daarin alle scenario's en de impact op de branches.

Wees erbij

Het BOVAG Brandstofdebat wordt gehouden op 11 december bij Amare in Den Haag.
Voor meer informatie en het volledige programma, kijk hier.
Meld u hier aan
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring