29 februari en 1 maart: studiereis aanhangwagenbedrijven naar Boedapest

Laatste update 19 januari 2024 Leestijd: 4 min

Speciaal voor aanhangwagenbedrijven organiseert BOVAG een studiereis naar Boedapest. Een tweedaagse, waarin we zowel de stad als de Knott-fabriek bezoeken. We hebben plek voor 25 personen. Wilt u mee? Wees dan op tijd met aanmelden. 

Op verzoek van leden organiseert BOVAG deze reis naar Boedapest. Vlakbij de stad zijn namelijk een aantal belangrijke fabriekslocaties van Knott gevestigd en daar gaan we een kijkje nemen. We hebben een afwisselend tweedaags programma samengesteld dat er als volgt uitziet. 

Donderdag 29 februari

Om 14.00 uur trappen we de studiereis af in ons hotel, waarna we gezamenlijk vertrekken richting de Sint-Stefanusbasiliek voor het eerste programmaonderdeel: een stadswandeling. Onder leiding van een lokale gids bekijken we een belangrijk deel van de stad dat op de Unesco Erfgoedlijst staat. Na de rondleiding, die zo’n twee uur duurt, gaan we bijlwerpen. We besluiten de dag met een gezamenlijk diner. 

Vrijdag 1 maart

Na het ontbijt stappen we in de bus richting Kecskemét, een stadje buiten Boedapest waar de Knott-fabriek verschillende locaties heeft. Daar gaan we bekijken hoe kokers voor assen en oploopremmen vanaf coils worden gemaakt, hoe de productie van assen, oploopremmen en dissels in z’n werk gaat en waar de kunststof delen en de asrubbers worden gemaakt. Onderweg bezoeken we ook de locatie waar de nabewerkingen aan gietdelen gedaan en de kans bestaat dat we een chassis met elektrische hulpaandrijving kunnen bekijken. Kortom: veel te zien. Natuurlijk wordt voor lunch en tussendoortjes gezorgd. We sluiten de dag af met een diner in de stad.   

Kosten

De kosten voor de reis en het verblijf zijn voor eigen rekening. De kosten voor de hierboven beschreven programmaonderdelen worden door BOVAG betaald. 

Reis naar Boedapest

U dient uw reis naar Boedapest zelf te regelen. Op woensdag en donderdagochtend gaan (nog) meerdere vluchten vanaf Amsterdam (KLM) en Eindhoven (Wizz Air). Hoe eerder u boekt, hoe lager de ticketprijs. BOVAG vliegt woensdagavond vanaf Amsterdam naar Boedapest, zodat we op tijd zijn om alles ter plaatse te regelen. Zaterdag vliegen wij rond het middaguur weer terug naar Nederland. Hoe en wanneer u reist, beslist u dus zelf. Het is wel belangrijk dat wij tijdig weten wanneer u vliegt en hoeveel nachten u zult verblijven in het hotel.  

Verblijf

BOVAG heeft afspraken gemaakt met Ibis Hotels, waar we als groep kunnen verblijven. Bij uw aanmelding kunt u aangeven wie u meeneemt op studiereis, hoeveel kamers u wenst en wanneer jullie willen in- en uitchecken. De kosten voor het verblijf zijn voor uw rekening en bedragen ongeveer € 85,00 per nacht per kamer. 

Gaat u mee? 

Gaat u mee? Gebruik dan onderstaande button om u aan te melden. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven om mee te gaan, kunt u zich per bedrijf met maximaal twee personen aanmelden. Meer personen gaat op aanvraag. Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plekken is beperkt. Vol = vol. Als u van ons een aanmeldbevestiging heeft ontvangen, betekent het dat u mee kunt op deze reis. We raden u aan om dan zo snel mogelijk de vliegtickets te boeken. Te zijner tijd ontvangt u uiteraard meer informatie en een draaiboek van de studiereis. 

Meld u aan voor de studiereis

Meer informatie

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar aanhangwagen@bovag.nl (o.v.v. studiereis Boedapest). 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring