Nieuw op de Pitspro Academy: ‘Praktisch leidinggeven’ voor startende managers

Laatste update 17 mei 2023 Leestijd: 2 min

Pitspro Academy heeft een nieuwe training voor beginnend leidinggevenden. Bent u leidinggevende of heeft u een bedrijfsleider met maximaal twee jaar werkervaring in leidinggeven en wilt u de kennis en kunde op dit vlak verder ontwikkelen? Dan is deze training iets voor u. De nieuwe training ‘Praktisch leidinggeven’ is speciaal voor autowasbedrijven en tankstations ontwikkeld. Het betreft een vierdaagse training, die start op 1 juni bij Innovam in Nieuwegein. In het najaar wordt de opleiding nog drie keer aangeboden. Een must voor iedereen die meer uit zijn leidinggevende functie wil halen! 

Pitspro Academy van BOVAG helpt ondernemers in de branche bij het opleiden en ontwikkelen van hun personeel. Op dit opleidingsplatform zijn diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen te vinden. Kijk voor het gehele aanbod op Pitspro.nl

Praktisch leidinggeven

De training ‘Praktisch leidinggeven’ helpt leidinggevenden hun capaciteiten verbeteren. Centraal staat het ontwikkelen van een overtuigende, eigen stijl van leidinggeven. Denk aan het aansluiten bij de verwachtingen en behoeften van medewerkers en het creëren van een prettige werksfeer waarin goede resultaten worden behaald. Omdat hier geen blauwdruk voor is, wordt tijdens de training uitgegaan van de eigen persoonlijkheid, en die van de werknemers in het team. Wat leren deelnemers concreet tijdens de training? 
  • Verbeteren van resultaten door gedragsbeïnvloeding
  • Ontwikkelen van visie, doelen stellen en feedback geven
  • Medewerkers waarderen en ondersteunen
  • Actie- en implementatieplannen opstellen 
Kijk hier voor meer informatie over de inhoud van de training

Data & aanmelden

De vierdaagse training ‘Praktisch leidinggeven’ start in 2023 op de volgende data:
  • Donderdag 1 juni
  • Woensdag 6 september
  • Dinsdag 10 oktober
  • Maandag 27 november
De training vindt plaats bij Innovam in Nieuwegein en kost € 1.699,- (exclusief btw). Kijk voor meer informatie en aanmelden op Pitspro.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring