Lintjes in de BOVAG-gelederen

Laatste update 04 mei 2023 Leestijd: 2 min

De lintjesregen druppelde ook door in de BOVAG-lederen. Zowel oud-lid van het BOVAG verenigingsbestuur Peter de Rooy, als Michaël Kortbeek, die onder meer namens BOVAG zitting had in het bestuur van pensioenfonds PMT, werd afgelopen week benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Beide heren zijn gedecoreerd voor zowel hun goede maatschappelijke werk in eigen omgeving, als voor hun werk in de branche.

Michaël Kortbeek had namens BOVAG zitting in het bestuur van pensioenfonds PMT en hij was lid van de Sociale Commissie van BOVAG. Daarnaast was hij voorzitter van het Utrechts Landschap, voorzitter van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland, penningmeester van het project Statenjacht Utrecht, maar ook bestuurslid van de Vrede van Utrecht en ambassadeur van het Centraal Museum.

Peter de Rooy was zeven jaar lid van het verenigingsbestuur van BOVAG en daarvoor lid van het afdelingsbestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Maar hij was en is op veel meer fronten een actief bestuurder met focus op ondernemersbelangen: TLN, Ondernemersvereniging Kleine Kernen Houten, Vereniging Economisch Platform, Vereniging Ondernemend Houten, Stichting Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten, Stichting !mpact Houten, Stichting Mooi ’t Goy 2021 en Stichting Houtens Ondernemersfonds. 

Bestuur en directie van BOVAG feliciteren beide gedecoreerden van harte met deze dikverdiende koninklijke blijk van waardering.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring