Ledenpagina aanpassen op BOVAG.nl

Laatste update 11 mei 2023 Leestijd: 2 min

Bent u lid van BOVAG? Dan kunt u uw eigen ledenpagina aanpassen op BOVAG.nl. In dit artikel leggen wij u uit hoe u zelf uw ledenpagina kunt aanpassen.

Voor alle leden van BOVAG is er een ledenpagina beschikbaar op BOVAG.nl. Op deze pagina komen consumenten terecht via de zoekfunctie 'Zoek BOVAG-bedrijf' waarop kan worden gefilterd op producten en diensten, voertuigen, postcode of plaats, en straal. 

Zelf uw ledenpagina aanpassen

U kunt zelf uw ledenpagina aanpassen die getoond wordt op BOVAG.nl. Door uw eigen pagina te zoeken via de zoekfunctie 'Zoek BOVAG-bedrijf' en vervolgens de pagina te openen, komt u terecht op uw eigen ledenpagina. Hier staat een standaard tekst en foto wanneer u deze pagina nog nooit heeft aangepast.

Onderaan de pagina vindt u de volgende tekst: Is dit uw bedrijf en wilt u deze gegevens aanpassen zodat u beter vindbaar bent? Log dan in met deze link. Door op 'deze link' te klikken komt u op de pagina om uw gegevens aan te passen. Bent u nog niet ingelogd? Dan moet u eerst inloggen met uw inloggegevens van mijn.BOVAG.nl. 

U kunt op deze pagina een aantal zaken aanpassen, zoals:
  • Tekstvoorstel
  • Naam contactpersoon
  • Website URL
  • Een foto van uw pand, team, etc.
  • Social media pagina's
Door op verzenden te klikken, komen uw wijzigingen bij BOVAG terecht en wij zorgen ervoor dat de wijzigingen zo snel mogelijk worden doorgevoerd op BOVAG.nl.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring